Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Spānijas treneris Skariolo: ''Nespēju atrast vārdus, kā raksturot savu komandu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Spānijas treneris Skariolo: ''Nespēju atrast vārdus, kā raksturot savu komandu''
Serdžio Skariolo. Foto: FIBA

''EuroBasket 2022'' finālturnīrā Spānijas valstsvienība vakar pārspēja Vāciju, sasniedzot finālu. Pēc mača preses konferencē spāņu galvenais treneris Serdžio Skariolo nespēja atrast vārdus, kā raksturot savu komandu un atzinīgi novērtēja naturalizētā Lorenzo Brauna pienesumu.

''Pirmkārt, Vācija ir lieliska un ļoti spēcīga komanda. Viņu atbalstītāji izveidoja lielisku atmosfēru, atbalstot mājiniekus līdz spēles beigām. Tai pat laikā nespēju atrast vārdus, kā raksturot savu komandu. Esam pārspējuši jebkādas cerības. Neviens no mums negaidīja fināla sasniegšanu. Mūsu veiksmes pamatā ir smags darbs, komandas basketbols, atdeve aizsardzībā un vēlme pārspēt savu fizisko spēju robežas, kā arī raksturs kārtējo reizi ceturtajā ceturtdaļā atspēlēties. Bijām pacietīgi. Dažas sliktas minūtes otrajā un trešajā ceturtdaļā, taču pratām atspēlēties un ticējām sev, uzvarot šajā neticamajā spēlē,'' preses konferenci iesāka Spānijas izlases galvenais treneris Serdžio Skariolo.

''Nevaram iedomāties labāku veidu, kā spēlētājs ienāk komandā, saprot tās taktiku, ir labās attiecībās ar visiem spēlētājiem un veido lielisku komandas ķīmiju. Esam ļoti apmierināti ar Lorenzo Braunu un ceru, ka viņš izbauda šo pieredzi. Arī komandas biedri ir ļoti priecīgi viņu uzņemt mūsu ģimenē gan kā spēlētāju, gan kā personību,'' itāļu speciālists sacīja par naturalizētā basketbolista pienesumu Spānijas izlasē.

''Nekad nepadevāmies. Neesam savtīgi. Ticam saviem komandas biedriem un treneru štābam. Katrs spēlētājs smagi strādā kopējā rezultāta labā. Katrs no mums ir svarīgs. No pirmā līdz 12 spēlētājam, no ekipējuma menedzēra līdz fizioterapeitam. Tā ir mūsu panākumu atslēga. Neviens mums neticēja pirms turnīra sākuma, taču ģērbtuvē paši sevi redzam kā čempionus,'' izteicās Huančo Ernangomess.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/

     [+] [-]

, 2022-09-17 10:54, pirms 2 gadiem
Bez Brauna Spānijai fināls nebūtu, to saprata arī Novickis tribīnēs. Plus vēl Taisa pūdeļi 120% drošos groza guvumos... Šādos mačos sīkumu nav.