Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā motošosejā Biķernieku trasē uzvar Pirtnieks

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas kausā motošosejā Biķernieku trasē uzvar Pirtnieks
Foto: Linda Rūba-Vinniņa

Sestdien, 14.augustā Biķernieku trasē SFRT Motorsports Trases dienas ietvaros norisinājās Latvijas Kauss Street klasē.
Diena iesākās ar diezgan pamatīgām lietus gāzēm un pirmie treniņbraucieni bija jāaizvada slapjā trasē. Par laimi laikapstākļi uzlabojās un Street klases kvalifikācijas brauciens un sacensības varēja notikt sausā trasē.

Pirmo vietu ar vairāk nekā 20 sekunžu pārsvaru izcīnīja Mārcis Pirtnieks, kurš šogad aizvada pirmo sezonu trasē: "Diena iesākās ļoti lietaina, labi, ka lietus pārstāja līt. Žēl, ka cilvēki bija maz, es domāju, ka daudzi nobijās no tā ka lietus lija no rīta. Kopumā diena ļoti laba, super! Gribās iet arvien tālāk un tālāk, cerams, ka izdosies."

Otro vietu, pakāpjoties no piektās starta pozīcijas, ieguva Aleksandrs Usolcevs, savukārt trešais palika Arvis Briediņš.

Pasākuma organizētājs Rūdolfs Bergmanis stāsta: "Ir prieks, ka ir tik daudz jaunu dalībnieku Street klasē. Ceru redzēt dažus spēcīgākās klasēs un jaunus klāt. Prieks, ka tik daudz jauni cilvēki brauc trasē, jo kā mēs redzējām šodien faktiski viena grupa bija no cilvēkiem, kas ir atbraukuši vispār pirmo reizi uz trasi. Tā kā viss forši, sports attīstās, darām tālāk un nākamgad būs vēl foršāk."

Savukārt jau svētdien, 22.augustā Biķerniekos Latvijas čempionāts motošosejā.

Vairāk informācijas šeit: 22.aug – REG is OPEN ! | Bruno Moto

Informāciju sagatavoja:
Linda Rūba-Vinniņa
LaMSF motošosejas pārstāve