Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Starp komandām, kas tēmē uz Aikela iemainīšanu, arī "Blue Jackets"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Starp komandām, kas tēmē uz Aikela iemainīšanu, arī "Blue Jackets"
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" kapteinis Džeks Aikels vēlas pārcelties uz citu komandu, un sarunas par viņa aizmainīšanu pieņēmušās spēkā. Sākuši izkristalizēties pirmie favorīti, starp kuriem ir arī Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets".

24 gadus vecais Džeks Aikels pēc sezonas beigām neslēpa, ka vēlējies veikt operāciju, kamēr Bufalo "Sabres" viņam aizliegusi gulties zem skalpeļa. Attiecības starp abām pusēm ir tiktāl sabojātas, ka Aikels, visticamāk, "Sabres" kreklu mugurā nevilks vairs nekad. Viņam līgumā vēl palikuši pieci gadi un 50 miljoni, tāpēc jāmeklē komanda, kas par centra uzbrucēju būtu gatava atdot vislielāko atlīdzību.

The Athletic vēsta, ka uz Aikelu pretendē vairākas komandas, izceļot favorītes – Losandželosas "Kings", Minesotas "Wild", Anaheimas "Ducks", Kolumbusas "Blue Jackets", Filadelfijas "Flyers" un Ņujorkas "Rangers", kas sākotnēji tika uzskatīta par galveno pretendenti. Kā "Blue Jackets" lielākais pluss tiek minēts fakts, ka kluba rīcībā ir trīs pirmās kārtas izvēles šā gada draftā. Kolumbusai lieti noderētu pirmās maiņas centrs.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2655206/202...

     [+] [-]

, 2021-06-17 20:51, pirms 3 gadiem
Par to, ka CBJ grib Aikelu runāja jau labu laiku atpakaļ. Toreiz kā variantu minēja Elvis/Junass + bonuss pret Aikelu. Zinot Sabres - viņi paņems sev neizdevīgāko variantu.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-17 21:06, pirms 3 gadiem
Elvim briest sūdi, ja nonāks Buffalo.

     [+] [-]

, 2021-06-17 22:06, pirms 3 gadiem
Elvis labākais pēc Haseka Bufalo butu

     [+] [-]

, 2021-06-17 23:20, pirms 3 gadiem
Daudz to pretendentu uz viņu. Ja Laine nepaliek Žaketēs, tad komandai prasās spilgts uzbrukuma līderis. Kāpēc, lai tas nebūtu Aikels? Es balsotu par.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-18 01:54, pirms 3 gadiem
Eichels spēlēs Washingtonas Capitals. Girgensons varēs dzenāt ripu ar Kuzņetsovu