Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL labākā trenera balvai nominētais Brind'Amūrs pagarina līgumu ar "Hurricanes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL labākā trenera balvai nominētais Brind'Amūrs pagarina līgumu ar "Hurricanes"
Rods Brind'Amūrs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Karolīnas "Hurricanes" paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Rodu Brind'Amūru. Vienošanās noslēgta uz trīs sezonām.

Aizvadītajā sezonā Karolīnas "Hurricanes" kļuva par Centrālās divīzijas regulārā čempionāta uzvarētāju, tiekot pie 36 uzvarām 56 mačos. Tomēr Stenlija kausa izcīņa beidzās jau otrajā kārtā, ar 1-4 piekāpjoties pagājušā gada čempionei Tampabejas "Lightning".

Rods Brind'Amūrs pie vienības stūres atrodas kopš 2018. gada, un viņš ir pirmais "Hurricanes" treneris, kuram izdevies play-off sasniegt trīs sezonas pēc kārtas. Viņš ir nominēts labākā trenera balvai, kuras uzvarētājs tiks paziņots ceturtdien.

Spēlētāja karjeras laikā Brind'Amūrs desmit no savas 21 sezonas aizvadīja tieši Karolīnā, kur vēlāk kļuva par treneri. 2011. gadā "Hurricanes" iemūžināja viņa 17. numuru. Brind'Amūrs 2006. gadā izcīnīja Stenlija kausu, vēl divas reizes viņš ieguvis Selkes trofeju, ko pasniedz labākajam uzbrucējam aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...