Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Kengaroos" un "Rēzekne" pabaida favorītus, tomēr grandi iekļūst Latvijas kausa pusfinālā

Agris Suveizda

"Kengaroos" un "Rēzekne" pabaida favorītus, tomēr grandi iekļūst Latvijas kausa pusfinālā
Artjoms Kozlovskis. Foto: Andris Pupurāns, Petrow/Jelgava

Latvijas telpu futbola kausa izcīņā noskaidrotas trīs no četrām pusfinālistēm. Par tām šodien kļuva Rīgas komandas "Raba" un "Nikars", kā arī Jelgavas "Petrow".

• No Virslīgas pusfinālistēm optimālākajā sastāvā spēlēja čempione "Raba", kurai bija viena brīvdiena un kas ar trim brazīliešiem ierindā Kuldīgā pārspēja "Nikeru" – 8:3. Pusi vārtu "Raba" guva spēles pēdējās desmit minūtēs.

• Pa diviem vārtiem iesita Vlads Rimkus, Edersons un Edgars Tarakanovs, kurš abus vārtus guva 37. minūtē.

• "Petrow" vakar pret "Nikaru" sērijā panāca 3-0 un tika Virslīgas finālā, bet šodien abas atkal devās laukumā, viesojoties Rēzeknē un Salaspilī.

• Kaut arī gan "Rēzekne", gan Salaspils "Kengaroos" pirmās guva vārtus un salaspiliešiem 1:0 izdevās nosargāt arī līdz puslaiku pārtraukumam, abi grandi arī novājinātos sastāvos spēja uzvarēt – "Petrow" uzvarēja ar 7:1, bet "Nikars" ar 6:1.

• "Petrow" sastāvā ar trim vārtiem izcēlās Artjoms Kozlovskis.

• Latvijas kausa pēdējais ceturtdaļfināls notiks trešdien, kad Jēkabpils "Lūši", ceturtie Virslīgas pusfinālisti, Ķekavā viesosies pie TFK "Lats", kas vienīgais no kausa ceturtdaļfinālistiem nespēlē Virslīgā.

• No desmit Virslīgas komandām dalībai kausā nepieteicās trīs – sezonu jau pabeigušās "Salaspils", "Nīca" un "Daugavpils".

Latvijas telpu futbola kauss, 1/4 fināls

Kengaroos – Nikars 1:6 (1:0).
Vārti: Momots 2' – Boroda 22', Dudarenko 23', Ziļs 27', Al. Kuļešovs 35', Butovskis 39', Neverovskis 39'.

Nikers – Raba 3:8 (1:2).
Vārti: Grundmanis 15', Ošis 26', Šternbergs 27' – Rimkus 14', 25', Mickēvičs 15', Edersons 21', Velisons 32', Tarakanovs 37', 37', Vorņiku 40'.

Rēzekne – Petrow/Jelgava 1:7 (1:2).
Vārti: Ludboržs 9' – Kozlovskis 18', 37' (10m), 38', Ma. Babris 20', 36', Kuļepovs 35', Žarovs 40' (10m).

Lats – Jēkabpils Lūši/Ošukalns: trešdien plkst. 20:30.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/sk-kengaroos-...
https://lff.lv/speles/fc-nikers-fk-...
https://lff.lv/speles/tfk-rezekne-f...