Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas izlase pašās beigās atspēlējas un pārbaudes mačā pieveic Ungāriju

Rolands Eliņš

Baltkrievijas izlase pašās beigās atspēlējas un pārbaudes mačā pieveic Ungāriju
Foto: pressball.by

Savu otro pārbaudes spēli pirms gaidāmā pasaules čempionāta hokejā aizvadījusi Baltkrievijas izlase, kas ar 3:2 Budapeštā pieveica Ungāriju.

Baltkrievijas izlasei šī bija otrā pārbaudes spēle pavasarī un otrā uzvara. Iepriekš ar 5:1 tika pieveikta Austrija, bet tagad izcīnīts minimāls panākums pret Ungāriju. Pēc nedēļas paredzētas divas pārbaudes spēles pret Krieviju, kamēr maija sākumā baltkrievi ieplānojuši divus pārbaudes mačus pret Vāciju.

Baltkrievu šodienas pretiniece Ungārija elites divīzijā spēlēja 2016. gadā, bet kopš tā laika atrodas pirmajā divīzijā, kas šosezon atcelta Covid-19 pandēmijas dēļ, attiecīgi Ungārijai tuvākās oficiālās spēles plānotas augustā, kad kopā ar Latviju, Itāliju un Franciju norisināsies cīņa par ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Šodienas mačā Baltkrievija ātri izvirzījās vadībā, taču jau trešajā minūtē Ungārija panāca neizšķirtu. Pēc tam ungāri tika vadībā 49. minūtē, pateicoties pieredzējušā aizsarga Bences Siranji vārtu guvumam. Baltkrievija palika iedzinējos līdz trešā perioda pēdējā minūtēm, kad 55. minūtē vairākumu realizēja Minskas "Yunost" uzbrucējs Mihails Stefanovičs, bet 59. minūtē vairākumā uzvaras vārtus guva Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Andrejs Belevičs.

Baltkrievija pasaules čempionātā spēlēs A grupā, kuru sākotnēji bija plānojusi uzņemt pati, taču IIHF drošības apsvērumu dēļ spēles no Baltkrievijas pārcēla un vēlāk piešķīra Latvijai. Baltkrievija būs vienā grupā ar Dāniju, Lielbritāniju, Slovākiju, Šveici, Čehiju, Zviedriju un Krievijas Hokeja federācijas komandu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/LV_futbols/stat...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-17 20:08, pirms 3 gadiem
Mocījās tāpēc, ka Luka šoreiz nespēlēja .

  +2 [+] [-]

, 2021-04-17 20:11, pirms 3 gadiem
Tagad hokeju māk spēlēt visi. Te tev nu bija KHL "kvalitātes prece".

     [+] [-]

, 2021-04-18 18:18, pirms 3 gadiem
Kāds sakars KHL...ar pārbaudes spēlēm . Tad jau mums visus KHL špīlerus ar jāatskaita, redzēs kā ies tad....

     [+] [-]

, 2021-04-18 18:18, pirms 3 gadiem
Kāds sakars KHL...ar pārbaudes spēlēm . Tad jau mums visus KHL špīlerus ar jāatskaita, redzēs kā ies tad....