Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone un Rutlauka uzvar ITF pirmās kārtas mačos, Ozoliņam sagrāve

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone un Rutlauka uzvar ITF pirmās kārtas mačos, Ozoliņam sagrāve
Kamilla Bartone. Foto: tennis.ee

Latvijas tenisistes Kamilla Bartone un Sabīne Rutlauka uzvarēja ITF W15 turnīru pirmās kārtas mačos, bet Kārlim Ozoliņam šonedēļ kārtējā agrā izstāšanās M15 sacensībās.

Kamilla Bartone (WTA 732.) Bratislavā vienaudžu mačā ar 7:6(1), 6:4 uzvarēja "wild card" saņēmušo mājinieci Esteri Mēri (WTA 1334.), kura šogad zaudējusi visos trīs mačos ITF pamatturnīros, bet karjeras laikā guvusi tikai vienu uzvaru. Bartonei izdevās izglābties 1. setā, kad slovākiete divreiz neizservēja setu.

Bartone šogad 1. kārtu pārvarējusi piecos no sešiem turnīriem, bet tālāk aizkļuvusi tikai vienreiz, februāra pirmajā pusē sasniedzot pusfinālu Viljenā. Bratislavā nākamā pretiniece būs ar pirmo numuru izsētā slovākiete Rebeka Šramkova (WTA 198.).

Sabīnei Rutlaukai (WTA 932.) šonedēļ Šarmelšeihā ir pirmais turnīrs pēc debijas WTA rangā, šīs nedēļas turnīram reģistrējoties vēl bez WTA reitinga. Tāpēc bija jāsāk kvalifikācijā, kur trīs uzvaras ar 2:0 un identisks panākums arī pamatturnīra ievadā, kur ar 6:3, 6:1 sagrauta piecus gadus vecākā Ēģiptes tenisiste Sandra Samira (WTA 351.), kura bija izsēta ar piekto numuru.

Rutlauka ar šodienas uzvaru turpināja perfekto sēriju ITF turnīru 1. kārtas mačos (5-0). Karjeras pirmajos divos turnīros zaudējusi 2. kārtā, viņa nākamajos divos nospēlēja daudz sekmīgāk – trešajā turnīrā pirmais tituls, bet ceturtajā turnīrā pusfināls.

Ēģiptē spēlēja arī Kārlis Ozoliņš (ATP 994.), kurš 52 minūtēs ar 2:6, 1:6 kapitulēja gadu vecākajam Ukrainas spēlētājam Iļjam Beloborodko (ATP 1340.). Ozoliņam nebija breika iespēju, uzņemšanā iegūstot tikai piecus punktus. Latvijas tenisistam četri eisi un sešas dubultkļūdas, kamēr pretinieks saservēja deviņus eisus un kļūdas spēlē ar otro servi nepieļāva.

Ozoliņš Šarmelšeihā 1. kārtā zaudēja arī pagājušajā nedēļā. Viņš šogad sešos M15 turnīros guvis tikai divas uzvaras un šobrīd ir iekļuvis četru zaudējumu sērijā.

     [+] [-]

, 2021-03-18 08:02, pirms 3 gadiem
Ozoliņam treniņi ar Gulbi gan nav nācis par labi!!! Varbūt ar visīti sadraudzējās?