Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Norvēģija izsauc otro sastāvu un dosies uz Nāciju līgas spēli pret Austriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Norvēģija izsauc otro sastāvu un dosies uz Nāciju līgas spēli pret Austriju
Norvēģijas izlases futbolisti. Foto: Sportsdesk.com

Norvēģijas futbola izlase ir izveidojusi otro sastāvu, lai varētu doties aizvadīt UEFA Nāciju līgas spēli B līgas 1. grupas ietvaros pret Austriju. Covid-19 pozitīvu gadījumu dēļ Norvēģijas veselības iestādes neļāva izlasei doties uz Rumāniju, tādējādi UEFA šo maču atcēla.

Pēc tam, kad pozitīvas Covid-19 analīzes tika konstatēts Turcijas ''Galatasaray'' 21 gadus vecajam pussargam Omaram Elabdellavī, Norvēģijas veselības inspekcija aizliedza izlasei ceļot uz UEFA Nāciju līgas spēlēm Rumānijā un Austrijā. Vēlāk UEFA paziņoja, ka spēle pret Rumāniju šo iemeslu dēļ ir atcelta un lēmums par spēles tālāko likteni tiks pieņemts UEFA Kontroles, Ētikas un Disciplinārajā komitejā, kur, visticamāk, Norvēģijai tiks piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:3.

Norvēģijas izlases futbolisti nelaida garām iespēju kritizēt Norvēģijas speciālistu aizliegumu ceļot, publicējot storijus sociālajā portālā Instagram.

Vakar visi futbolisti devās atpakaļ uz saviem klubiem, bet jau šodien tiek ziņots, ka Norvēģijas izlase gatavo otro sastāvu cīņai pret Austriju. Paredzams, ka pret Austriju izlases galvenais treneris būs U21 treneris Leifs Gunnars Smeruds. Šodien oficiāli paziņots, ka Norvēģija dosies uz spēli pret Austriju, tostarp paziņojot jauno sastāvu.

Tikmēr tie futbolisti, kas bija izsaukti un ir jau atgriezušies savos klubos, pārkāps Norvēgijas karantīnas noteikumus gadījumā, ja dosies laukumā savu komandu sastāvos šīs nedēļas nogalē paredzētajās vietējo čempionātu mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefanationslea...
https://twitter.com/NORftbl

     [+] [-]

, 2020-11-16 15:01, pirms 3 gadiem
Interesanti, paņēma Berišu, bet netika paņemti bez kluba esošais vārtsargs Nīlands (28 spēles), Rosenborg aizsargs Hovlands (29 spēles), a tā tagad būs zaļš vārtsargs un zaļa aizsardzība (izņemot Skjelviku no Dānijas OB, kuram 7 spēles izlasē.

     [+] [-]

, 2020-11-16 15:54, pirms 3 gadiem
Norvēği stipri pārspīle , ka neļauj doties uz Austriju veselajiem spēlētājiem
Kā to karti saprast 54 vs1 ?