Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Bijušais Latvijas izlases futbolists Bulvītis noslēdzis karjeru

Bijušais Latvijas izlases futbolists Bulvītis noslēdzis karjeru
Nauris Bulvītis. Foto: Karolina Mazira/Spartaks

Bijušais Latvijas izlases futbolists Nauris Bulvītis nolēmis likt punktu profesionāla spēlētāja karjerai, portālam Sportacentrs.com atklāja valstsvienībā 19 mačus aizvadījušais sportists.

Bulvītis, kuram martā apritēja 34 gadi, šobrīd ir bez kluba, taču tā meklējumos viņš neatrodas. Aizsarga iepriekšējā darbavieta bija Jūrmalas "Spartaks", kur viņš aizvadīja pagājušo sezonu.

"Pamazām pierodu pie dzīves bez futbola. Varbūt vēl uzspēlēšu tikai tīri prieka pēc ar draugiem amatieru līmenī," norādīja Bulvītis. "Kaut kādi piedāvājumi spēlēt bija, bet Latvijā tas finansiālais stāvoklis klubiem nav tas labākais, neskaitot līderus. Tiem laikam esmu par vecu."

Debiju Latvijas izlasē Bulvītis piedzīvoja 2012.gada Baltijas kausa mačā pret Lietuvu. Valstsvienībā viņš 19 spēlēs iesita divus vārtus, turklāt abus - arī pret lietuviešiem.

Klubu karjerā Bulvītis lielāko daļu aizvadījis Latvijā, pārstāvot Daugavpils "Daugavu", Ventspils "Tranzītu", "Ventspili", "Spartaku", "Skonto" un RFS. Tāpat aizsargs vairākkārt izmēģināja spēkus ārzemēs - viņš spēlējis "Šiauliai" (Lietuva), "Inverness" (Skotija), "Aarau" (Šveice), "Plymouth Argyle" (Anglija) klubos.

"Visspilgtāk no karjeras atceros tos laikus, kad spēlēju Šveicē, Anglijā, Skotijā. Tie bija tie labākie gadi. Man vienmēr bija mērķis aizbraukt no Latvijas, par to domāju visu laiku, un tur arī izveidojās labas atmiņas. Tās bija spēles labā līmenī. Un, protams, arī izlase. Varbūt, kad valstsvienībā spēlē ikdienā, to tik daudz nenovērtē, bet, kad tās vairs nav, saproti, ka tas ir ļoti foršs laiks," neslēpa Bulvītis, kurš tagad apsver iespēju kļūt par treneri.

     [+] [-]

, 2021-06-16 16:13, pirms 3 gadiem
Liepājai un Spartakam noteikti būtu noderējis.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-16 21:04, pirms 3 gadiem
Šitādu tusni Liepājai nevajag,lēns un tizls...

     [+] [-]

, 2021-06-17 07:37, pirms 3 gadiem
Leģionāru kvotu sekas...
Nedomāju, ka vairums virslīgas leģionāru ir labāki par Bulvīti. Daži varbūt lētāki, citi perspektīvāki darījumu tirgū...