Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Madonā startēs Baltijas Supermoto čempionāts

Juris Grīns
Juris Grīns

Madonā startēs Baltijas Supermoto čempionāts
Supermoto sacensības
Foto: supermoto.lv

No 2. – 3. maijam Madonas kartadromā norisināsies pirmais no sešiem Baltijas čempionāta Supermoto posmiem, kurā savu dalību pieteikuši labākie sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas, Somijas un Lielbritānijas.

Sacensības norisināsies divas dienas. 2. maijā notiks Latvijas, Lietuvas, Igaunijas atklāto čempionātu pirmais posms, savukārt otrajā dienā, 3.maijā notiks apvienotais Latvijas čempionāta 2. posms un prestižā Baltijas čempionāta pirmais posms.

Madonas Supermoto trase ir viena no labākajām Austrumeiropā, ko atdzinuši daudzi Eiropas labākie sportisti un sporta funkcionāri. Madonas Supermoto trases augsto līmeni apstiprina arī fakts, ka 1. augustā šajā trasē savas valsts čempionāta vienu no posmiem izlēmusi rīkot arī Polija, kura šajā sporta veidā ir augstā līmenī.

Pirmajā Baltijas čempionāta posmā savu dalību apstiprinājuši Igaunijas čempions Samijs Salstola no Somijas, Latvijas čempions Krists Zicmanis, Anglijas čempions un savas valsts Nāciju kausa izlases pirmais numurs Luiss Kornišs, kā arī pastāv iespēja kā piedalīsies pasaules čempions no Somijas – Mauno Herunens. Lielā skaitā šo čempionātu solījušies pagodināt Polijas sportisti ar viņu līderi Vojcieču Maņzaku priekšgalā.

Supermoto ir viens no jaunākajiem un dinamiskākajiem motosporta veidiem, kas pēdējos 20 gados ir iekarojis lielu popularitāti gan sportistu, gan arī skatītāju vidū visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā. Mūsu valstī šis motosporta paveids ir viens no visstraujāk augošajiem un tas ar katru gadu spēj piesaistīt sev aizvien jaunus braucējus no motokrosa un enduro sportistu vidus, kā arī citus interesentus.

Skatītāji šīs sacensības var apmeklēt bezmaksas.

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF

     [+] [-]

, 2015-04-17 08:08, pirms 9 gadiem
Es sakuma izlasiju Madonna, uhh butu aizraujoshi.