Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukstes komanda uzvarā iemet septiņus vārtus, Kivlenieks rezervē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čukstes komanda uzvarā iemet septiņus vārtus, Kivlenieks rezervē
Matīss Kivlenieks. Foto: Frank Jansky/Zumapress.com/Scanpix

ECHL spēlē latviešu aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētā Orlando “Solar Bears” izbraukumā ļoti rezultatīvā mačā tika galā ar Dienvidkarolīnas “Stingrays” – 7:6.

Vēl pēc pirmās trešdaļas nekas neliecināja par topošajiem uguņošanas paraugdemonstrējumiem, jo pirmajās 20 minūtēs tika iemesti vieni vārti. Savukārt gan otrajā, gan trešajā periodā vienības kopā sameta sešas ripas. Kārlis Čukste ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, arī citās statistikas ailēs viņš neatzīmējās. “Solar Bears” ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Amerikas Hokeja līgā latvieši šonakt nespēlēja. Klīvlendas “Monsters” viesos ar 5:3 pieveica Ročesteras “Americans”, bet Matīss Kivlenieks spēli vēroja no rezervistu soliņa. Daniils Tarasovs tika galā ar 17 no 20 metieniem. Beikersfīldas “Condors” ar 2:6 piekāpās Kolorado “Eagles”. Aizsargs Jānis Jaks laukumā nav devies kopš marta beigām. “Monsters” savā divīzijā ir otrajā vietā, “Condors” ieņem trešo pozīciju.