Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

"eXi" trešo sezonu ievadīs tehnisko sporta veidu pārstāvji - Caune, Karro un Štolcermane

TV raidījums
TV raidījums

"eXi" trešo sezonu ievadīs tehnisko sporta veidu pārstāvji - Caune, Karro un Štolcermane
Matīss Karro, Krišjānis Caune, Jānis Celmiņš un Nellija Štolcermane. Foto: Mārcis Baltskars

16. septembrī startēs sporta sarunu šova “eXi” trešā sezona. Aizvadītās sezonas “eXi” varoņus Edgaru Masaļski, Kasparu Kambalu un Renāru Rodi aizstās trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji - Latvijas čempions autosportā un pirmais latvietis, kurš piedalījies rallijā “Parīze–Dakara”, Krišjānis Caune, viens no pēdējo gadu spilgtākajiem motokrosa pārstāvjiem, deviņkārtējais Latvijas čempions un pasaules junioru čempions Matīss Karro un bijusī ūdens motocikliste un bobslejiste Nellija Štolcermane.

“Laiks skrien vēja spārniem, esam aizvadījuši jau divas pilnvērtīgas “eXi” sezonas, kuru ietvaros nofilmēti gandrīz 50 raidījumi. Otrā sezona bija ne mazāk spilgta kā pirmā, tāpēc vasaras laikā strādājām pie turpinājuma. Saku lielu paldies Kasparam Kambalam, Edgaram Masaļskim un Renāram Rodem par paveikto. Raidījuma galvenā vērtība ir bijušo sportistu atklāti stāsti no viņu karjerām, to centīsimies saglabāt arī šajā sezonā, kuru iestartēsim ar trim spilgtiem bijušajiem tehnisko sporta veidu pārstāvjiem. Centīsimies izzināt viņu pārstāvēto sporta veidu aizkulises,” pirms jaunās “eXi” sezonas sākuma pauž raidījuma vadītājs Jānis Celmiņš.

Reizi pa reizei kādu no regulārajiem dalībniekiem aizstās kāds cits bijušais sportists, taču pamatā sastāvs būs nemainīgs. Bijušie atlēti raidījuma filmēšanā katru otro nedēļu tiksies jau aizvadītajās sezonās ierastajā “eXi” tikšanās vietā - iepirkšanās un izklaides galvaspilsētā “Akropole”.

“Sports allaž ir veidojis patīkamu atmosfēru “Akropolē“, sākot ar hokeja treniņiem līdz pat basketbola turnīriem dažādām vecuma grupām. Arī mūsu apmeklētājiem sportistu klātbūtne un “eXi” raidījuma filmēšana “Akropolē” ir kļuvusi par ikdienu. Esam gandarīti, ka “Akropolē” sportiska atmosfēra turpināsies! Sveicam raidījuma jauno sastāvu un novēlam daudz saturisku sarunu,” norāda Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja.

Pareizo sajūtu aromātu jau trešo sezonu iedos “Douglas”, bet jaudu “Inchcape Motors”. “Ford sevī iekļauj dizaina un jaudas līdzsvaru, tāpēc esam gandarīti atbalstīt “eXi” sporta sarunu šovu. Sporta degsme ir tas, kas apvieno Ford, sportistus un skatītājus,” saka Ford tirdzniecības vadītājs Valdis Priekulis.

“eXi” 3. sezonas sastāvs:

Nellija Štolcermane - pasaules čempione, vairākkārtēja Latvijas čempione un ASV vicečempione ūdens motociklu sportā, pasaules čempionāta dalībniece bobslejā dāmām.
Krišjānis Caune - Latvijas čempions autosportā, pirmais latvietis, kurš piedalījies rallijā “Parīze–Dakara”, kā arī vēsturiskā rallija „Monte-Carlo historique” laureāts.
Matīss Karro – deviņkārtējs Latvijas čempions motokrosā, pasaules junioru čempions (2008), pasaules čempionāta kopvērtējuma 13. vietas ieguvējs (2014).

Sākot ar 16. septembri, raidījums būs skatāms kanālā “Sportacentrs.com TV” katru otro ceturtdienu plkst. 21.15, ar atkārtojumiem piektdienu rītos plkst. 8.00. “Sportacentrs.com TV” ir vienīgais sporta kanāls, kas iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, līdz ar to tas ir pieejams 95% Latvijas iedzīvotāju. Raidījums būs skatāms arī internetā – portālā Sportacentrs.com, kā arī “eXi” sociālo tīklu kontos.

“eXi” sociālo tīklu konti:

YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

  -1 [+] [-]

, 2021-09-13 12:17, pirms 3 gadiem
Skaidrs, garām

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 12:28, pirms 3 gadiem
Visi 3 no vienas šnites. Neizklausās labi, bet jānoskatās pirmais raidījums, lai spriestu skaidrāk.

  -4 [+] [-]

, 2021-09-13 12:34, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka raidījums tuvojas skuju takai.

  +3 [+] [-]

, 2021-09-13 13:02, pirms 3 gadiem
Vēl nav sākusies jauna sezona un jau tagad droši var teikt ,ka būs gāram.... Klausisimies visus sezonu par motorsportu..... Vai tiešām nevarējām sarūnāt ar Armandu Šķēli, Māri Verpakovski un Oļegu Sorokinu? Vot tas būtu šovs!!!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 13:30, pirms 3 gadiem
sauber rakstīja: Vēl nav sākusies jauna sezona un jau tagad droši var teikt ,ka būs gāram.... Klausisimies visus sezonu par motorsportu..... Vai tiešām nevarējām sarūnāt ar Armandu Šķēli, Māri Verpakovski un Oļegu Sorokinu? Vot tas būtu šovs!!!
Iespējams tā ir iešana prom no "dzeltenā šova", kurš maksā, tas pasūta mūziku ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 13:43, pirms 3 gadiem
Ankipāns, Verpakovskis, Karro!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 13:46, pirms 3 gadiem
sauber rakstīja: Vēl nav sākusies jauna sezona un jau tagad droši var teikt ,ka būs gāram.... Klausisimies visus sezonu par motorsportu..... Vai tiešām nevarējām sarūnāt ar Armandu Šķēli, Māri Verpakovski un Oļegu Sorokinu? Vot tas būtu šovs!!!
blin, cik jūs gadus varat klausīties vienu un to pašu...

vismaz kkas jauns
Cerams,ka renes veidu pārstāvju sezona arī kādreiz būs

     [+] [-]

, 2021-09-13 14:12, pirms 3 gadiem
Cerams, ka aizies! Otrajā sezonā gan tik pāris sērijas noskatījos. Likās ļoti neinteresanta salīdzinot ar pirmo sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-13 14:49, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Arī liekas ka Verpis ar Šķēli būtu izcils variants bet gan jau nav tik viegli sarunāt
Un ko Šķēle tev jaunu pateiks? Divus viņam līdzīgos jau divas sezonas klausījās.
Verpakovskis - jā OK, tāds lkīmenis vēl nav bijis no futbola perspektīvas, bet tai pat laiā pa ārzemēm daudz no Rodkes uzzināja, tad savā ziņā vēl viens atkārtojums.
Sporta veidu maiņa apsveicama.
Beigs mūsdienu miljonāri, tad varēs arī atgriezties pie basketa, hokeja utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2021-09-13 16:30, pirms 3 gadiem
Garām būs tas točna!!!

     [+] [-]

, 2021-09-14 18:26, pirms 3 gadiem
Vienu jau vareja no komandu sporta tomer. Katra ziņā visi labaki par kambalu.