Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Abām komandām neieskaita pa vārtiem, "Girona" pietuvojas "La Liga" čempionātam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Abām komandām neieskaita pa vārtiem, "Girona" pietuvojas "La Liga" čempionātam
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Pārspēlēs par ceļazīmi uz Spānijas "La Liga" meistarsacīkstēm finālā nedaudz negaidītu panākumu izcīnījusi "Girona", kas izbraukumā atspēlējās un ar 2:1 pieveica Madrides "Rayo Vallecano". Zīmīgi, ka katrai komandai netika ieskaitīti vārtu guvumi.

Pirmajā puslaikā nozīmīgs pārsvars laukumā piederēja "Rayo Vallecano" komandai, kas jau sestajā minūtē izvirzījās vadībā, teicamu raidījumu vārtu kreisajā augšējā stūrī izdarot Isi - 1:0. Neilgi pēc tam mājiniekiem bija vēl viena iespēja izcelties, tomēr pārsvaru dubultot neizdevās.

Savukārt tuvojoties pārtraukumam, arvien vairāk uzbrukumā aktivizējās "Girona", kas 41. minūtē pretuzbrukumā rezultātu izlīdzināja (1:1), izceļoties Enrikam Frankesam Dolsam. Puslaika izskaņā Lautaro Bustoss vēlreiz ieraidīja bumbu "Rayo Vallecano" vārtos, tomēr pēc momenta caurskates video atkārtojumā tika noteikts, ka viens no viesu futbolistiem uzbrukuma laikā neatļauti nospēlēja ar roku, vārtu guvumam netiekot ieskaitītam.

Jau pirmajā otrā puslaika uzbrukumā "Girona" guva uzvaras vārtus, Mamadū Sillam pēc Jana Coutu piespēles nokļūstot lieliskā sitiena pozīcijā un izvirzot žironiešus vadībā ar 2:1. "Rayo Vallecano" savu atbildes gājienu veica pamatlaika beigās, filigrānu sitienu izdarot Poco un bumbai ielidojot vārtos. Tiesa, pēc momenta video caurskates tiesneši konstatēja, ka mājinieki uzbrukuma laikā pārkāpa aizmugures noteikumu, tāpēc vārtu guvumu nebija pamats ieskaitīt.

Kopumā šajā spēlē "Rayo Vallecano" piederēja liels pārsvars gan bumbas kontrolē (60:40 (%)), gan sitienos (11-3). Atbildes spēle paredzēta 20. jūnijā Žironā.

     [+] [-]

, 2021-06-14 09:25, pirms 3 gadiem
Katalonijas galvaspilsēta gan nav Žirona, bet Barselona.

     [+] [-]

, 2021-06-14 11:56, pirms 3 gadiem
Katalonijas galvaspilsēta Žirona?Nopietni?Atkal mazie skribelē to,par ko nav sajēgas?