Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam vārti pirmajā "play-off" spēlē Šveicē, Freibergs iemet Bičevska klubam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņam vārti pirmajā "play-off" spēlē Šveicē, Freibergs iemet Bičevska klubam
Ronalds Ķēniņš. Foto: lausannehc.ch

Šveices Nacionālās līgas (NLA) ceturtdaļfinālu veiksmīgi iesācis latviešu hokejists Ronalds Ķēniņš un "Lausanne", kas sēriju iesāka ar 3:2 uzvaru pagarinājumā pār Cīrihes "Lions". Ķēniņš 52. minūtē savu bijušo komandu sarūgtināja ar rezultatīvu metienu.

30 gadus vecais uzbrucējs šovakar laukumā cīnījās 17:22 minūtes, kopumā izdarot piecus metienus pa vārtiem, nopelnot divu minūšu noraidījumu, kā arī bloķējot vienu pretinieka raidījumu un sakrājot +/- rādītāju +1. "Lausanne" uzvaru pagarinājuma septītajā minūtē nodrošināja Deniss Malgins.

Paralēlajā Šveices meistarsacīkšu pusfināla spēlē uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona Ženēvas "Servette" viesos ar 1:2 piekāpās "Fribourg-Gottéron". Smirnovs 7:44 minūtēs izdarīja vienu metienu, kamēr Smons uz ledus bija sešas ar pusi minūtes, ne ar ko ievērības cienīgu neizceļoties.

Čehijas "Generali Česká pojišťovna" Ekstralīgas pusfinālā izšķirošo septīto spēli panākusi uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas mājās ar 4:2 apspēlēja šovakar vārtus guvušā aizsarga Ralfa Freiberga Tršinecas "Oceláři".

29 gadus vecais Freibergs izcēlās trešā perioda desmitajā minūtē, tobrīd panākot 2:3 un gūstot savus otros vārtus izslēgšanas cīņās. Aizsarga rēķinā 10:51 laukumā pavadītajā minūtē arī lietderības koeficients -1. Tikmēr hokejista vienaudzis Bičevskis 19 minūšu laikā uzvarēja 11 no 24 (45%) iemetienos, izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī sakrāja lietderības koeficientu +1.

Jāmin, ka arī otrajā Čehijas meistarsacīkšu pusfināla sērijā rezultāts ir 3-3. Regulārās sezonas labākā komanda Prāgas "Sparta" likvidējusi trīs maču deficītu pret Liberecas "Bílí Tygři".

Vācijas līgā (DEL) 14. zaudējumu pēc kārtas cieta turnīra absolūtā pastarīte Krēfeldes "Pinguine", savā laukumā negaidīti izcīnot punktu pret Vācijas meistarsacīkšu līderi Manheimas "Adler" - 0:1 pēcspēles metienu sērijā. Krēfeldiešu uzbrucējs Filips Buncis 18 minūšu un 19 sekunžu laikā izpelnījās divu minūšu sodu un izdarīja divus metienus pa vārtiem, savukārt aizsargs Kristofers Bindulis 21:17 minūtēs bloķēja trīs sāncenšu raidījumus. "Pinguine" 36 cīņās ieguvusi 16 punktus.

Alpu līgas pusfināla spēlē ļoti negaidītu panākumu guva uzbrucēja Artūra Ozoliņa (lietderības koeficients -1) un aizsarga Renāra Kārkla (+1) Austrijas klubs "Lustenau", viesos ar 2:1 salaužot Ļubļanas "Olimpija" pretestību un sērijā līdz trīs panākumiem pietuvojoties līdz 1-2.

Visbeidzot Slovākijas Ekstralīgas pusfināla pirmajā mačā vārtsargs Kristers Gudļevskis, kā ierasts, palika uz Bratislavas "Slovan" rezervistu soliņa, komandai izbraukumā ar 2:3 bullīšu sērijā zaudējot "Zvolen". "Slovan" pamatvārtsargs Tailers Pārkss tika galā ar 48 no 50 metieniem un četriem no sešiem pēcspēles bullīšiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://hokej.cz/zapas/2894216/stats
https://www.penny-del.org/event/kre...
https://www.alps.hockey/en/statisti...

  -2 [+] [-]

, 2021-04-14 00:29, pirms 3 gadiem
Uz LV izlasi!

     [+] [-]

, 2021-04-14 06:25, pirms 3 gadiem
Esmu palaidis garām, bet kas notiek ar Punnenva klubu? Izkrīt no augstākās līgas vai tomēr saglabāja vietu elitē?

  +2 [+] [-]

, 2021-04-14 07:11, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Esmu palaidis garām, bet kas notiek ar Punnenva klubu? Izkrīt no augstākās līgas vai tomēr saglabāja vietu elitē?
neviens klubs nekrīt

  -1 [+] [-]

, 2021-04-14 08:23, pirms 3 gadiem
Kā Šveicē var vieniem klubiem sākties 1/4 fināli, bet otriem jau pusfināli iet? Kaut ko nezinu, vai atkal Karluha the best kaut ko jauc?

     [+] [-]

, 2021-04-14 09:02, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Kā Šveicē var vieniem klubiem sākties 1/4 fināli, bet otriem jau pusfināli iet? Kaut ko nezinu, vai atkal Karluha the best kaut ko jauc?
Karluha ir labākais skribents!