Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" vadība no Aiversona slēpa formastērpu, lai viņš savainots nedotos laukumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"76ers" vadība no Aiversona slēpa formastērpu, lai viņš savainots nedotos laukumā
Alens Aiversons. Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas "76ers" ģenerālmenedžeris Billijs Kings atklājis interesantu faktu par 2001. gada līgas vērtīgāko spēlēju Alenu Aiversonu. Kā izrādās, Aiversons pat tad, kad bija savainots, vēlējās doties laukumā, bet komandas vadībai bija interesanti paņēmieni, kā noturēt saspēles vadītāju ārpus laukuma.

"Kad viņš bija savainots, un mēs visi zinājām, ka viņš laukumā doties nevar, mēs slēpām viņa formastērpu," bijušais "76ers" ģenerālmenedžeris Billijs Kings teica. "Mēs zinājām, ka Alens [Aiversons] dosies uz ģērbtuvi un centīsies tikt laukumā, tāpēc mēs slēpām no viņa formastērpu."

"Atceros reizi, kad spēlējām Ņujorkā un viņš atrada savu formastērpu, bet viņam nebija apavu," Kings turpināja. "Viņš centās nosūtīt kādu zēnu uz apavu veikalu, sacīdams, ka viņam gana labi būs jebkādi "Reebok" apavi. Viņš tik ļoti vēlējās būt laukumā, ka vēlāk vērsās pie arēnas darbinieka, lai viņš viņam aizdod savu apavus."

Aiversons 1996. gadā tika draftēts ar kopējo pirmo numuru, nonākot Filadelfijas "76ers" komandā. Filadelfijā viņš pavadīja karjeras pirmos 10 gadus, bet vēlāk pievienojās Denveras "Nuggets". Karjeras laikā viņš spēlēja arī Detroitas "Pistons", Memfisas "Grizzlies", bet pēdējā NBA komanda viņam bija tieši "76ers", kuru viņš pārstāvēja arī 2009./10. gada sezonā. Spēlētāja karjeru Aiversons noslēdza Turcijas klubā "Besiktas".

NBA karjeras laikā Aiversons vienreiz atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju, 11 reizes spēlējis Zvaigžņu spēlē, tāpat leģendārais saspēles vadītājs četras reizes bijis līgas rezultatīvākais spēlētājs. Viņam arī daudz citu sasniegumu. Karjeras laikā Aiversons vidēji guva 26,7 punktus, izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas un atdeva 6,2 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/04/1...

     [+] [-]

, 2021-04-13 10:32, pirms 3 gadiem
Ja arī viņš būtu atradis formu un dabūjis apavus,vai viņš tiktu laukumā spēlēt bez trenera atļaujas? Domāju,ka nē.

     [+] [-]

, 2021-04-13 13:28, pirms 3 gadiem
srcandza rakstīja: Ja arī viņš būtu atradis formu un dabūjis apavus,vai viņš tiktu laukumā spēlēt bez trenera atļaujas? Domāju,ka nē.
lol, vai lebrons prasa trenerim atļauju vai treneris lebronam? nba ir līga, kurā visu nosaka zvaigznes un treneri viņiem laiza dirsu!

     [+] [-]

, 2021-04-13 15:43, pirms 3 gadiem
Lido rakstīja: lol, vai lebrons prasa trenerim atļauju vai treneris lebronam? nba ir līga, kurā visu nosaka zvaigznes un treneri viņiem laiza dirsu!
Blatta vadībā tā noteikti bija. Dažu brīdi viņš izskatījās pēc arēnas darbinieka, kas iemaldījies Cavs benchā