Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sezonas noslēgums jaunā "Cross Country" trasē Ķekavā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sezonas noslēgums jaunā "Cross Country" trasē Ķekavā
Foto: Facebook.com/endurosports

22. oktobrī Ķekavas novadā, Ķekavā "Tilderu mototrase" tiks noskaidroti Latvijas kausa sestā posma "Cross Country" uzvarētāji.

“Tilderu mototrasē” Cross Country norisināsies pirmo reizi. Tā sportistiem būs jauna trase, kas sezonas noslēgumu padarīs vēl interesantāku un jaudīgāku, jo apstākļi visiem būs vienādi. Sīvas cīņas trasē garantētas visās klasēs, jo pēc šī posma arī uzzināsim 2022. gada Cross Country sezonas Latvijas kausa titulu ieguvējus.

Šajā trasē sacensību direktors, organizators Rolands Pankars ar savu komandu “MX Ķekava” cītīgi gatavojās Cross Country sportistus uzņemt jau pērn, taču Covid-19 ierobežojumu dēļ posmu atcēla. Šogad ar vēl lielāku sparu organizatori jau laikus sākuši gatavoties gaidāmajam sezonas finālposmam Cross Country.

“Ņemot vērā pagājušajā gadā iegūto pieredzi, šogad sapratām, ka vēlamies sacensības organizēt vēlreiz. To, kā mums tas būs izdevies, sportistiem būs jānovērtē pašiem, atbraucot un piedaloties šajā posmā,” saka sacensību direktors, organizators Rolands Pankars (“MX Ķekava”). Šī trase daudziem motosportistiem ir zināma, jo tajā ir notikušas dažādas apvidus sacensības, taču ilgu laiku tā tika izmantota tikai treniņiem. “Šogad trasē ir iekļautas jaunas vietas. Šis posms nebūs tā sauktais “Tilderu Mototrases ” old school, kuru daudzi gaidīja pagājušajā gadā. Pateicoties trases saimniekiem, esam to papildinājuši ar jaunu pļavas posmu. Tajā sportistiem būs iespēja nedaudz atvilkt elpu. Esam izveidojuši arī dažus mākslīgos elementus. Šogad aplis izveidots tā, lai katram tas būtu interesants un baudāms.

Man ir paveicies ar cilvēkiem, kuri šogad mums ir pievienojušies, lai palīdzētu trases pilnveidošanā un citos organizatoriskajos jautājumos. Paldies manai komandai un atbalstītājiem. Bez viņiem es noteikti to nevarētu,” saka Rolands Pankars, kurš Cross Country sacensības organizē otro reizi. “Aicinām visus braukt gribētājus, arī tos, kuri vēl nereizi nav startējuši sacensībās. Absolūto iesācēju klasē un kvadri open klasē apbalvosim TOP 6, no 4. līdz 6. vietai ar medaļām un piemiņas balvām. Kā arī balvas saņems visi 85 cm3 klases dalībnieki. Uz tikšanos “Tilderu Mototrasē”! tā Rolands Pankars.

Sacensību nolikums: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Informāciju sagatavoja:
LaMSF Enduro komisija