Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Gusevs pēc divām sezonām NHL un neizturēta pārbaudes laika atgriežas SKA

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gusevs pēc divām sezonām NHL un neizturēta pārbaudes laika atgriežas SKA
Ņikita Gusevs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubā Sanktpēterburgas SKA atgriezīsies uzbrucējs Ņikita Gusevs, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, bet šajā rudenī neizturēja pārbaudes laiku.

2019. gadā Ņikita Gusevs pievienojās Ņūdžersijas "Devils" un aizvadīja sekmīgu debijas sezonu Nacionālajā hokeja līgā, 66 spēlēs izceļoties ar 44 punktiem. Arī nākamo sezonu krievu uzbrucējs sāka "Devils" rindās, bet vēlāk tika aizmainīts uz Floridas "Panthers", kur nespēja nostiprināties sastāvā.

Pirms šīs sezonas Gusevs bija bez līguma, tāpēc uz pārbaudes laiku pievienojās Toronto "Maple Leafs". Apliecināt savu varējumu viņam neizdevās, un tagad pieņemts lēmums par atgriešanos Krievijā. Līgums ar Sanktpēterburgas SKA parakstīts līdz šīs sezonas noslēgumam.

Gusevs ar SKA ir izcīnījis Gagarina kausu un ticis atzīts par sezonas MVP. Kopumā komandas rindās viņš aizvadījis 272 spēles un sakrājis 318 punktus. Trīs pilnajās sezonās, kas aizvadītas SKA rindās, Gusevs ar atrāvienu bija KHL rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.ska.ru/news/view/nikita...

Slēpts komentārs: Geiropa

  +2 [+] [-]

, 2021-10-12 21:00, pirms 3 gadiem
Geiropa rakstīja: Domāju problēma bija iekšēji komandā, nevis viņā pašā, jo kā spēlētājs viņš ir supertalantīgs.
Interesanti ka ,"Devils" komandā viņš bija izteikts līderis,bet tad pēkšņi viss aizgāja uz otru pusi.
Nesaprotu vienu kā tādi nabagi kā Girgensons vai Balcers turās NHL, bet supertalantīgs spēlētājs kā Gusevs nē.
Iespējams ka problēmas ir arī finansiālā pusē, iespējams ka naudiņa tomēr dara savu.
problēma ir komandā, ne viņā? visa komanda, vienā dienā pateica, ka viņš ir nono for us? vai tomēr viņš bija iemesls, lai komanda tā pateiktu? tavs niks jau pasaka to, ka esi rusņas trollis.