Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Nepietiekama drošībnieku skaita dēļ pārceļ ''Chelsea'' un ''Liverpool'' dueli

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nepietiekama drošībnieku skaita dēļ pārceļ ''Chelsea'' un ''Liverpool'' dueli
Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā sēru periodā nepietiekamā drošībnieku skaita dēļ pārceltas trīs spēles, tostarp ''Chelsea'' un ''Liverpool'' duelis Londonā un Rožu derbijs starp ''United'' vienībām Mančestrā un Līdsā.

''Pēc ilgstošas konsultēšanās ar klubiem, policiju, vietējiem drošības padomniekiem un citām autoritātēm mums nebija citas izvēles kā pārcelt trīs nedēļas nogalē gaidāmās spēles,'' teikts Premjerlīgas paziņojumā.

Nedēļas nogalē tiks aizvadītas vien septiņas Premjerlīgas spēles. Pārcelts mačs Londonā starp vietējo ''Chelsea'' un ''Liverpool'' komandām, kā arī Rožu derbijs, kurā Mančestras ''United'' bija jāspēlē pret Līdsas ''United''.

''Brighton'' un ''Crystal Palace'' duelis tika pārcelts jau iepriekš dzelzceļnieku streika dēļ.

Iepriekš vēstījām, ka pārcelta arī UEFA Eiropas līgas spēle galvaspilsētā starp ''Arsenal'' un Eindhovenas PSV vienībām.

Karalienes Elizabetes II bēru ceremonija paredzēta 19. septembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-09-13 10:31, pirms 2 gadiem
...nu jā, visi drošībnieki aizņemti ar karalienes bērēm...bet no otras puses tiem iesaistītiem klubiem, kuriem ir spēles Eirokausos, tas nāk par labu...ne Liverpool, ne Chelsea, ne MU šobrīd nav labākajā formā...ir laiks sakārtot spēli, dziedēt traumas utt...nu, varbūt Arsenal vienīgie, kuri neapmierināti, bet tā jau tikai Eirolīga