Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gražulim 10+5, ''Trieste'' Itālijas Superkausu noslēdz ar zaudējumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gražulim 10+5, ''Trieste'' Itālijas Superkausu noslēdz ar zaudējumu
Andrejs Gražulis. Foto: Panda Images

Itālijas Superkausa izcīņas grupu turnīra izšķirošajā cīņā zaudējumu piedzīvojusi Latvijas izlases uzbrucēja Andreja Gražuļa pārstāvētā ''Trieste'', kas izbraukumā ar 76:91 (22:20, 16:24, 14:25, 24:22) piekāpās ''Tortona'', turpmākai cīņai par čempiontitulu nekvalificējoties.

Latviešu basketbolista pārstāvētā ''Trieste'' izšķirošo spēli Itālijas Superkausa grupu turnīrā uzsāka apņēmīgi, atrodoties vadībā, bet neveiksmīga otrā un trešā desmitminūte izdzēsa cerības turpināt cīnīties izslēgšanas spēlēs, kur sacensībās iesaistīsies A sērijas čempione Boloņas ''Virtus'' un ULEB Eirolīgas klubs Milānas ''Olimpia''. Ceturtajā ceturtdaļā ''Trieste'', atsevišķi ņemot, uzvarēja, tomēr ar to bija par maz, lai triumfētu mačā un nopietni apdraudētu ''Tortona'' līderpozīcijas D grupā.

Andrejs Gražulis laukumā devās Triestes kluba starta pieciniekā un 19 minūšu laikā atzīmējās ar desmit punktiem (2p. 4/5, s.m. 2/2). Tāpat no Kokneses nākušais basketbolists izcīnīja piecas bumbas zem groziem, kā arī sakrāja otru labāko lietderības koeficientu savā komandā 16.

Tikmēr ''Tortona'' ar otro panākumu pār ''Trieste'' jau priekšlaicīgi nodrošināja turpmāku cīņu par Itālijas Superkausu.

Izmantotie resursi:
SCOREBOARD