Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lundkvists šosezon nevarēs atgriezties laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lundkvists šosezon nevarēs atgriezties laukumā
Henriks Lundkvists. Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Zviedru vārtsargs Henriks Lundkvists vēl pirms pāris dienām nebija atvadījies no idejas šosezon doties laukumā Nacionālās hokeja līgas kluba Vašingtonas “Capitals” rindās, tomēr veiktajās pārbaudēs saņemts verdikts, ka tas nebūs iespējams. Punktu karjerai Lundkvists gan vēl aizvien nav pielicis.

“Pagājušajā nedēļā veiktajāš pārbaudēs tika konstatēts iekaisums ap sirdi, tāpēc nepieciešami vēl pāris mēneši atpūtai un pacietīgai atlabšanai. Lai gan tās nav ziņas, ko vēlējos dzirdēt, zinu, ka tā ir daļa no procesa, lai tiktu atpakaļ līdz 100%,” rakstīja pats Henriks Lundkvists, skaidri norādot, ka vēl nedomā par karjeras beigām.

39 gadus vecajam Lundkvistam janvārī tika veikta sirds operācija, bet februāra beigās – jau septiņas nedēļas pēc operācijas – viņš kāpa uz ledus un sāka individuālus treniņus. Zviedrs atzina, ka tobrīd sev izvirzījis mērķi pievienoties Vašingtonas “Capitals” un sezonas izskaņā doties uz ledus. “Treniņos klājās ļoti labi, jutos labi, taču mana sirds vēl nav gatava,” pauda Lundkvists.

Pēc pagājušās sezonas Ņujorkas “Rangers” izpirka Lundkvista līgumu, padarot 459 uzvaras izcīnījušo (sestā vieta līgas vēsturē) vārtsargu par brīvo aģentu. Viņš noslēdza 1,5 miljonu līgumu ar “Capitals” un gatavojās sacensties par pirmā numura lomu, bet decembrī saņēma ziņu par nepieciešamo sirds operāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/henrik-lun...

     [+] [-]

, 2021-04-12 17:22, pirms 3 gadiem
Vai tas arī varētu nozīmēt, ka karjera ir cauri ?