Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" kapteinis Folino aizmainīts, "Penguins" papildinājums uzbrukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" kapteinis Folino aizmainīts, "Penguins" papildinājums uzbrukumā
Elvis Merzļikins un Niks Folino svin uzvaru. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šodien ir pēdējā diena, kad Nacionālās hokeja līgas klubiem atļauts veikt maiņu darījumus. Tuvojoties termiņa iztecēšanai, palielinājusies aktivitāte. Kolumbusas “Blue Jackets” šķīrusies no sava kapteiņa Nika Folino, bet Teilors Hols Bufalo “Sabres” nomainījis pret Bostonas “Bruins”.

Darījumā, kura rezultātā Niks Folino nonāca Toronto “Maple Leafs” rindās, bija iesaistītas trīs komandas. Kolumbusas “Blue Jackets”, ko pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, par savu kapteini saņēma 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēli un 2022. gada drafta ceturto kārtu. Vienlaikus Toronto pievienojās arī uzbrucējs Stefans Nesens no Sanhosē “Sharks”, par viņu pretī tika atdota šī gada drafta ceturtās kārtas izvēle.

Folino bija “Blue Jackets” kapteinis kopš 2015. gada 20. maija. Viņam pēc šīs sezonas beidzas līgums, uzbrucējam kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu, tāpēc Kolumbusa lēma viņu aizmainīt, lai vēlāk nezaudētu bez atlīdzības saņemšanas. 42 mačos Folino izcēlies ar septiņiem vārtiem un 16 punktiem. Karjeras griezumā viņa kontā ir 950 spēles un 482 punkti.

“Pēdējās dienas bijušas emocionālas. Man ir liels respekts pret Jarmo [Kekeleinenu, “Blue Jackets” ģenerālmenedžeri] – par to, kā viņš risināja sarunas ar mani. Viņš centās informēt mani, ja parādījās darījums, kas būtu izdevīgs komandai. Tas šeit ir galvenais. Emocionāla diena, jo Kolumbusai piesaistītas tik dažādas emocijas. Esmu to visu apdomājis, tāpēc tagad esmu gatavs pievienoties Toronto un palīdzēt jebkurā iespējamajā veidā,” pauda Folino. Nav gan izslēgts, ka viņš vasarā kā brīvais aģents neatgriezīsies Kolumbusā.

“Blue Jackets” veikusi jau trīs maiņas darījumus. Iepriekš uzbrucējs Railijs Nešs arī tika aizmainīts uz “Maple Leafs”, kamēr aizsargs Deivids Savārs nonāca Tampabejas “Lightning” rindās. Par viņu Kolumbusa pretī saņēma 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēli, kā arī nākamā gada trešo kārtu. Daudz ticis runāt, ka “Blue Jackets” varētu aizmainīt arī vienu no saviem vārtsargiem – Merzļikinu vai Jonasu Korpisalo.

Kanādas divīzijas līdere “Maple Leafs” nule ieguvusi vēl vienu papildinājumu – čehu vārtsargu Davidu Ritihu, kurš līdz šim pārstāvēja Kalgari “Flames”. 28 gadus vecais Ritihs šajā sezonā laukumā devies 15 spēlēs, sākot 12 no tām. Viņš atvairījis 90,4% metienu un vidēji ielaidis 2,90 vārtus. Pēc sezonas arī Ritihs kļūs par brīvo aģentu. “Flames” pretī saņēma trešās kārtas izvēli nākamā gada draftā.

Toronto bruņojas, jo ierastais pirmais vārtsargs Frederiks Andersens jau ilgāku laiku nav varējis spēlēt savainojuma dēļ. Viņa prombūtni gan lieliski izmantojis Džeks Kempbels, kurš uzvarējis visās 11 spēlēs, kurās piedalījies, un tas ir jauns NHL rekords – visvairāk uzvaras pēc kārtas vārtsargam no sezonas sākuma.

Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas “Penguins” saņēmusi papildinājumu uzbrukumā. No Losandželosas “Kings” iemainīts 36 gadus vecais Džefs Kārters, kurš šajā sezonā 40 spēlēs sakrājis astoņus vārtus un 11 piespēles. Pretī par divkārtējo Stenlija kausa ieguvēju atdotas divas drafta izvēles – 2022. gada trešās kārtas un 2023. gada ceturtās kārtas. Kārteram ir līgums arī uz nākamo sezonu, turklāt “Kings” izmaksās pusi no viņa algas.

Bufalo “Sabres” šķīrusies no uzbrucēja Teilora Hola, kurš kopā ar Kērtisu Lazāru aizmainīts uz Bostonas “Bruins”, kamēr pretējā virzienā ceļo uzbrucējs Anderss Bjorks un šā gada drafta otrās kārtas izvēle. Hols aizvada ne pārāk sekmīgu sezonu – viņa kontā 37 mačos ir 2+17. Taču tas uzskatāms par labu papildinājumu “Bruins” pirms sezonas svarīgākajiem notikumiem. “Sabres” ieturējusi pusi no Hola astoņu miljonu algas, lai samazinātu slogu uz Bostonas algu griestiem. Hols pēc sezonas kļūs par brīvo aģentu.

Šī ir trešā reize Hola karjerā, kad viņš ticis aizmainīts. Savulaik ar pirmo numuru draftētais uzbrucējs, kura bagāžā ir arī sezonas MVP balva, vispirms no Edmontonas “Oilers” nonāca Ņūdžersijas “Devils” rindās, bet trīs gadus vēlāk viņš tika aizmainīts uz Arizonas “Coyotes”. Savukārt Bufalo viņš pievienojās kā brīvais aģents ar cerību spēlēt vienā maiņā ar Džeku Aikelu, taču “Sabres” kapteinis daudz izlaidis savainojuma dēļ.

Maiņu ceļā citās komandās nonākuši arī aizsargi Maiks Railijs un Breidons Koburns, kuri līdz šim pārstāvēja Otavas “Senators”. Railijs arīdzan pievienojies Bostonai, kamēr Koburns kļuvis par Ņujorkas “Islanders” spēlētāju.

Komandām maiņas ļauts veikt līdz šodienas pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/toronto-ac...
https://www.nhl.com/news/toronto-ac...
https://www.tsn.ca/buffalo-sabres-s...

  +5 [+] [-]

, 2021-04-12 09:19, pirms 3 gadiem
Vai līdz ar šo maiņu beigsies Elvja klēpī lēkšana pēc uzvarām?

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 09:33, pirms 3 gadiem
drausmīgi

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 09:43, pirms 3 gadiem
Nezinu, kas par perspaktivajiem ir draftā, bet izskatās, ka Kolumbusa kapj uz Bufalo takas.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 09:46, pirms 3 gadiem
nu ko, Kārters gan jau sāks 4. maiņas centrā? vai uzreiz jau Tedi nobīdīs?

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 10:50, pirms 3 gadiem
safitho rakstīja: nu ko, Kārters gan jau sāks 4. maiņas centrā? vai uzreiz jau Tedi nobīdīs?
Kaut arī pingvīniem pasūdigi ar centriem, domāju Carters kā visu sezonu turpinās maukt pa malu.

  +4 [+] [-]

, 2021-04-12 10:55, pirms 3 gadiem
Curtiys rakstīja: Nezinu, kas par perspaktivajiem ir draftā, bet izskatās, ka Kolumbusa kapj uz Bufalo takas.
CBJ ar visām maiņām uz šo brīdi:
2021. gada draftā 3 pirmās kārtas izvēles
2022. gadā 3. kārtas izvēle (iepriekš 3. kārtā nebija vispār) + 4. kārtas izvēle.

Neskaitot tās vēlās kārtas, kur viņi arī šo un to ir dabūjuši.

CBJ veido komandu nākotnei. Tas, ka kādu laiku tur būs bedre, tas tāpat ir skaidrs, bet vai būs tā gaišā nākotne, tas gan vēl jāredz.

  -2 [+] [-]

, 2021-04-12 10:55, pirms 3 gadiem
Priekš Tedija ne tā labākā ziņa Kam viņam vēl vienu lieku konkurentu klāt ? Arī ja skatās tīri no Peņu komandas viedokļa skatu punkta, ne tas loģiskākais gājiens, it sevišķi ja runā par komandas restartu un tālāko nākotni

  +3 [+] [-]

, 2021-04-12 10:56, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Priekš Tedija ne tā labākā ziņa Kam viņam vēl vienu lieku konkurentu klāt ? Arī ja skatās tīri no Peņu komandas viedokļa skatu punkta, ne tas loģiskākais gājiens, it sevišķi ja runā par komandas restartu un tālāko nākotni
WIN NOW!

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:02, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: WIN NOW!
Labi, uzvarēs tagad, kaut gan tas ir mazticami, ka šogad kaut ko nopietnu sasniegs, ko darīs tālāk, jo Krosbija-Malkina ēra drīz beigsies? Būvēs nākotni ar 5. kārtas pikiem no Eiropas joberlīgām un Aizdīķa studentiem?

  +7 [+] [-]

, 2021-04-12 11:06, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Labi, uzvarēs tagad, kaut gan tas ir mazticami, ka šogad kaut ko nopietnu sasniegs, ko darīs tālāk, jo Krosbija-Malkina ēra drīz beigsies? Būvēs nākotni ar 5. kārtas pikiem no Eiropas joberlīgām un Aizdīķa studentiem?
Nav runa par to vai viņi vinnēs kko vai nē, bet par to, ka viņi tagad iet uz visu banku un grib izspiest vēl pēdējos labumus no Krosbija-Malkina ēras.

Ko darīs?
Darīs tieši to pašu ko darīja pēc tam kā no PIT aizgāja tā čehoslovāku diaspora un pirms komandā ieradās Krosbijs, Malkins un pārējie tagadnes superstāri - nīkuļos.

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:07, pirms 3 gadiem
Arī Elvim jātin makšķeri prom no Kolumbusas purva. Un jo àtràk ,jo labàk!

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:11, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nav runa par to vai viņi vinnēs kko vai nē, bet par to, ka viņi tagad iet uz visu banku un grib izspiest vēl pēdējos labumus no Krosbija-Malkina ēras.

Ko darīs?
Darīs tieši to pašu ko darīja pēc tam kā no PIT aizgāja tā čehoslovāku diaspora un pirms komandā ieradās Krosbijs, Malkins un pārējie tagadnes superstāri - nīkuļos.
Vai tad arī toreiz Peņi tik bezatbildīgi atdeva drafta pikus, kā to dara tagad, iemainot pret veterānu? Malkins ar Krosbiju tak ar nenokrita no gaisa, tie tak drafta pikos kaut kur bija un bija ne tie pēdējie

  +3 [+] [-]

, 2021-04-12 11:19, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Vai tad arī toreiz Peņi tik bezatbildīgi atdeva drafta pikus, kā to dara tagad, iemainot pret veterānu? Malkins ar Krosbiju tak ar nenokrita no gaisa, tie tak drafta pikos kaut kur bija un bija ne tie pēdējie
Nu ko tu bubini. Pingvīni lēmuši, ka upurēs nākotni, lai tagad vēl pamēģinātu izspiest kādu cup run. Kad pienāks beigas, tad pienāks, taisīs kārtīgu restartu un pāris gadus būs pagraba apkašā komanda atkal.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:21, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Vai tad arī toreiz Peņi tik bezatbildīgi atdeva drafta pikus, kā to dara tagad, iemainot pret veterānu? Malkins ar Krosbiju tak ar nenokrita no gaisa, tie tak drafta pikos kaut kur bija un bija ne tie pēdējie
Tobrīd PIT bija viena no vājākajām (un 03./04. gadā - pati vājākā) komandām līgā, tāpēc viņiem bija augstie draftpiki ar kuriem paņēma Vitniju, Flerī, Malkinu, Krosbiju, Stālu.

Par atdošanu - tā, ka atdeva nebija, bet viņiem nebija jaunatnes, kas varētu aizstāt Jāgru un Co. Draftu izvēles - nu, tādas.

  -4 [+] [-]

, 2021-04-12 11:25, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu ko tu bubini. Pingvīni lēmuši, ka upurēs nākotni, lai tagad vēl pamēģinātu izspiest kādu cup run. Kad pienāks beigas, tad pienāks, taisīs kārtīgu restartu un pāris gadus būs pagraba apkašā komanda atkal.
Pamēģināt kaut ko izspiest varēja arī bez tik apšaubāma darījuma Tas Kārters nemaz nav nekāds tur superstārs, tikai maisīsies Tedijam pa kājām

  +4 [+] [-]

, 2021-04-12 11:26, pirms 3 gadiem
Nu ja Hols kaut drusku uzlabos sniegumu, tad Bruins ir izdevies ļoti labs darījums.

  +4 [+] [-]

, 2021-04-12 11:31, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Pamēģināt kaut ko izspiest varēja arī bez tik apšaubāma darījuma Tas Kārters nemaz nav nekāds tur superstārs, tikai maisīsies Tedijam pa kājām
Šobrīd, protams, viņš nav nekāds superuzbrucējs, bet 2x Stenlija kausa ieguvējs, pieredzējis "vinneris" (no būtiskajām balvām tikai PČ zelta nav), 0.7 punkti spēlē karjeras rādītājs. Priekš plejofa skrējiena - ļoti labs papildinājums (protams, ja spēlēs savā vidējā līmenī).

  -2 [+] [-]

, 2021-04-12 11:32, pirms 3 gadiem
Atceros vienu no Aspiranta pikantākajām frāzēm, proti, KĀ VIETĀ? Tas gan bija citā kontekstā, mūsu prospektu iespējām spēlēt nevis čekera lomas, bet gan pirmās vijoles, jā, tieši tā, Aspirants jautāja, kā vietā un KUR viņu liksi? Tagad arī šis pats jautājums iederas, kā nekad, KĀ VIETĀ spēlēs Kārters? Manuprāt, Peņiem uzbrukums ir labi nokomplektēts lai bīdītu no turienes kādu prom

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 11:40, pirms 3 gadiem
Toronto kolekcionē kapteiņus

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 11:44, pirms 3 gadiem
Aspirants Miņins vienā no saviem PEST LIVE vlogiem vēl nesen ja ne gluži apgalvoja, tad izteica lielu varbūtību, ka Malkinu treidošot izskatās, ka nebūs

     [+] [-]

, 2021-04-12 12:47, pirms 3 gadiem
srcandza rakstīja: Vai līdz ar šo maiņu beigsies Elvja klēpī lēkšana pēc uzvarām?
Kaapeec man taapat kaa cilveekiem CBJ areenaa daudz labaak patiik shaadas uzvaras ar emocijaam taa vietaa, lai buutu ar Tuuka Raska sejas izteiksmi taadu, it kaa kaads ar kraasns krukji buutu nobeidzis vinja miiljaako kaami?

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 13:07, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: CBJ ar visām maiņām uz šo brīdi:
2021. gada draftā 3 pirmās kārtas izvēles
2022. gadā 3. kārtas izvēle (iepriekš 3. kārtā nebija vispār) + 4. kārtas izvēle.

Neskaitot tās vēlās kārtas, kur viņi arī šo un to ir dabūjuši.

CBJ veido komandu nākotnei. Tas, ka kādu laiku tur būs bedre, tas tāpat ir skaidrs, bet vai būs tā gaišā nākotne, tas gan vēl jāredz.
Sabres jau arī gadus 10 veido to savu "gaišo nākotni" ar n-tajiem top pikiem.... tik kaut kā pagaidām ar to veidošanu nu galīgi nekas nesanāk... Kā ir luzeri gadu no gada ar visiem saviem ex-top prospektiem tā ir. Pat ar sava laika tiešām nesliktiem top čaļiem kā Skinners šiem nespēj neko saveidot un "pārgudrajās shēmās" ierakstīties.... Ka tik Kolumbusa neiet tagad Sabres "pēdās" ar visu to savu pārbūvi, jo pēc fakta no CBJ labprātāk iet prom nekā uz turieni iet (grib tikt)...

     [+] [-]

, 2021-04-12 13:09, pirms 3 gadiem
neviens jau negrib iet uz komandu, kas tikai sāk rebuilding. jāpagaida 2-3 gadi, kad ir nodraftēti prospekti, kas jau aposta nhl gaisu, kad tā nākotne jau skaidrāk zīmējas.

bufalo rebuilding izgāzās. bet nu atceramies edmontonu - viņiem rebuilding ar bija tāds pats pirms 10 gadiem, un tik ar otro piegājienu ir kkas +/- jēdzīgs sanācis.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 13:28, pirms 3 gadiem
safitho rakstīja: neviens jau negrib iet uz komandu, kas tikai sāk rebuilding. jāpagaida 2-3 gadi, kad ir nodraftēti prospekti, kas jau aposta nhl gaisu, kad tā nākotne jau skaidrāk zīmējas.

bufalo rebuilding izgāzās. bet nu atceramies edmontonu - viņiem rebuilding ar bija tāds pats pirms 10 gadiem, un tik ar otro piegājienu ir kkas +/- jēdzīgs sanācis.
Edmontonai nospīdēja, ka dabuja Maku un arī to friču brīnumbērnu. Ar holveidīgiem top pikiem viņi arī tagad būtu tur pat kur Sabres.... Labi! Hols vēl ir +/- average NHL breksis, bet bija jau šiem tāds pirmais nummurs kā Nails Jakupovs....

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 13:33, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Aspirants Miņins vienā no saviem PEST LIVE vlogiem vēl nesen ja ne gluži apgalvoja, tad izteica lielu varbūtību, ka Malkinu treidošot izskatās, ka nebūs
Man prieks, ka tam pasākumam kāds pievērš lielāku uzmanību nekā es pats. Un pat teju citē to, ko teicu.

Tikai būtu arī labi, ja to kontekstu pacenstos atrast - tas ko teicu, bija par gadījumu, ja Hekstāls izdomā komandu pārbūvēt. Tad Malkins bija, ir un arī būs jāmaina. No tā nekur nebēgsi un šis moments visu laiku arī būs dienas kārtībā. Neba jau nu Krosbiju mainīs.

Pats Hekstāls ar Burku, redz, izdomāja, ka atliks pārbūvi un mēģinās izspiest maksimumu no veterāniem. Ok.

Turklāt, nevajag arī aizmirst, ka Malkins ir izlaidis jau teju 1/4 regulārās sezonas, tāpēc, PROTAMS, ka viņa maiņa tagad ir neaktuāla.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 13:34, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Sabres jau arī gadus 10 veido to savu "gaišo nākotni" ar n-tajiem top pikiem.... tik kaut kā pagaidām ar to veidošanu nu galīgi nekas nesanāk... Kā ir luzeri gadu no gada ar visiem saviem ex-top prospektiem tā ir. Pat ar sava laika tiešām nesliktiem top čaļiem kā Skinners šiem nespēj neko saveidot un "pārgudrajās shēmās" ierakstīties.... Ka tik Kolumbusa neiet tagad Sabres "pēdās" ar visu to savu pārbūvi, jo pēc fakta no CBJ labprātāk iet prom nekā uz turieni iet (grib tikt)...
BUF problēma ir menedžments un vadība, ne komanda. Tāpēc arī ir tā kā ir.

     [+] [-]

, 2021-04-12 13:39, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Atceros vienu no Aspiranta pikantākajām frāzēm, proti, KĀ VIETĀ? Tas gan bija citā kontekstā, mūsu prospektu iespējām spēlēt nevis čekera lomas, bet gan pirmās vijoles, jā, tieši tā, Aspirants jautāja, kā vietā un KUR viņu liksi? Tagad arī šis pats jautājums iederas, kā nekad, KĀ VIETĀ spēlēs Kārters? Manuprāt, Peņiem uzbrukums ir labi nokomplektēts lai bīdītu no turienes kādu prom
Kārteram ar savu vispusību kā pozīcijās, tā spēlē, spēju spēlēt jebkurā uzbrukuma pozīcijā, noteikti nebūs problēmas atrast vietu paretinātajā PIT uzbrukumā.

Malkins, Tanevs, Kapanens - traumēti, Rodrigezs - ne pārāk rezultatīvs kadrs, lai arī spēlē TOP-6.

Turklāt, PIT nav izteikta TOP-6/BOTTOM-6 dalījuma, kas ļauj tos uzbrucējus miksēt fleksiblāk.

     [+] [-]

, 2021-04-12 13:50, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: BUF problēma ir menedžments un vadība, ne komanda. Tāpēc arī ir tā kā ir.
Menedžments un vadība nekāpj uz ledus! To dara hokejisti! Ja nu staffā kādam pa galvu ir jādod ta ne īpšniekam vai GM-am, viņi komandu (it seviški pēdējos gados) pielasa ok un ar tādiem čaliem līdz PO vismaz būtu jātiek, pa gadvu būtu jādod galvenajam trenerim & co, jo viņi to komandu vada uz ledus. Un tur kaut kas kapitāli nav kārtībā, ja komanda var iesākt sezonu gana labi, bet pēc tam nosēžas tā ka vairs pēc tam neatgūstas. Buffalo šobrīd nav sliktu spēlētāju (NHL slikti spēlētāji pēc definicijas nevar būt - viņus tur neviens neturēs), bet izskatās, ka ir tieši slikts treneru staffs vai nepareizas "shēmas".

     [+] [-]

, 2021-04-12 14:00, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Menedžments un vadība nekāpj uz ledus! To dara hokejisti! Ja nu staffā kādam pa galvu ir jādod ta ne īpšniekam vai GM-am, viņi komandu (it seviški pēdējos gados) pielasa ok un ar tādiem čaliem līdz PO vismaz būtu jātiek, pa gadvu būtu jādod galvenajam trenerim & co, jo viņi to komandu vada uz ledus. Un tur kaut kas kapitāli nav kārtībā, ja komanda var iesākt sezonu gana labi, bet pēc tam nosēžas tā ka vairs pēc tam neatgūstas. Buffalo šobrīd nav sliktu spēlētāju (NHL slikti spēlētāji pēc definicijas nevar būt - viņus tur neviens neturēs), bet izskatās, ka ir tieši slikts treneru staffs vai nepareizas "shēmas".
Šis domu gājiens ir skaidrs un saprotams, bet - kopš brīža kā par BUF īpašnieku kļuva Pegula jau ir nomainījušies 4 GM un 7 HC.

Pegulam ir pilnīgi pofig par NHL komandu, viņš nemaz neiedziļinās kas tur un kā notiek, bet izmanto to kā sava nekustamo īpašumu biznesa aktīvu, jo tikt pie labiem apbūves gabaliem ar NHL komandu ir vieglāk nekā bez tās.

  -2 [+] [-]

, 2021-04-12 14:36, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Man prieks, ka tam pasākumam kāds pievērš lielāku uzmanību nekā es pats. Un pat teju citē to, ko teicu.

Tikai būtu arī labi, ja to kontekstu pacenstos atrast - tas ko teicu, bija par gadījumu, ja Hekstāls izdomā komandu pārbūvēt. Tad Malkins bija, ir un arī būs jāmaina. No tā nekur nebēgsi un šis moments visu laiku arī būs dienas kārtībā. Neba jau nu Krosbiju mainīs.

Pats Hekstāls ar Burku, redz, izdomāja, ka atliks pārbūvi un mēģinās izspiest maksimumu no veterāniem. Ok.

Turklāt, nevajag arī aizmirst, ka Malkins ir izlaidis jau teju 1/4 regulārās sezonas, tāpēc, PROTAMS, ka viņa maiņa tagad ir neaktuāla.
Kā jau redzi, interese ir, tikai reti kaut kā tev nāk ārā tie raidījumi
Nu tagad tās ir atrunas no tavas puses, jo labi atceros, tas bija bez maz vai apgalvojums: Malkins tiks notreidots. Ne vārda toreiz nebija par maksimuma izspiešanām ar veterāniem

     [+] [-]

, 2021-04-12 14:47, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kā jau redzi, interese ir, tikai reti kaut kā tev nāk ārā tie raidījumi
Nu tagad tās ir atrunas no tavas puses, jo labi atceros, tas bija bez maz vai apgalvojums: Malkins tiks notreidots. Ne vārda toreiz nebija par maksimuma izspiešanām ar veterāniem
SPECIĀLI noklausījos video, kas bija veltīts tieši PIT nākotnei un mans tev ieteikums - ēd biezpienu, jo neko tu neatceries.

     [+] [-]

, 2021-04-12 17:14, pirms 3 gadiem
Viens liels bizness kādu maina kādu pārdod kā jau dzīvē!😁

     [+] [-]

, 2021-04-12 17:39, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Menedžments un vadība nekāpj uz ledus! To dara hokejisti! Ja nu staffā kādam pa galvu ir jādod ta ne īpšniekam vai GM-am, viņi komandu (it seviški pēdējos gados) pielasa ok un ar tādiem čaliem līdz PO vismaz būtu jātiek, pa gadvu būtu jādod galvenajam trenerim & co, jo viņi to komandu vada uz ledus. Un tur kaut kas kapitāli nav kārtībā, ja komanda var iesākt sezonu gana labi, bet pēc tam nosēžas tā ka vairs pēc tam neatgūstas. Buffalo šobrīd nav sliktu spēlētāju (NHL slikti spēlētāji pēc definicijas nevar būt - viņus tur neviens neturēs), bet izskatās, ka ir tieši slikts treneru staffs vai nepareizas "shēmas".
Godīgi sakot esmu pārsteigts par Bufalo slikto spēli šajā sezonā,jo uz papīra sastāvs bija labs.Nedomāju ,ka viņi būs obligāti play off,bet uzskatīju ,ka sīvi sitīsies par to,laikam Girgensona pietrūka.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 18:33, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Godīgi sakot esmu pārsteigts par Bufalo slikto spēli šajā sezonā,jo uz papīra sastāvs bija labs.Nedomāju ,ka viņi būs obligāti play off,bet uzskatīju ,ka sīvi sitīsies par to,laikam Girgensona pietrūka.
Pietrūka, jā... ar visu viņa pienesumu kopš 12 gada viss bijis tik zaipisss....