Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs pagarina līgumu un otro gadu pēc kārtas spēlēs Austrijas klubā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs pagarina līgumu un otro gadu pēc kārtas spēlēs Austrijas klubā
Ņikita Jevpalovs. Foto: Dornbirn Bulldogs

Austrijas komandā Dornbirnas "Bulldogs" arī nākamajā sezonā spēlēs 26 gadus vecais latviešu uzbrucējs Ņikita Jevpalovs. Viņš pagarinājis līgumu uz vienu sezonu.

Pagājušajā sezonā Ņikita Jevpalovs sevi pieteica kā vienu no komandas līderiem. Centra uzbrucējs laukumā devās 49 spēlēs, izceļoties ar 15 vārtiem un 22 piespēlēm, kas komandas rezultatīvāko spēlētāju rangā ļāva ieņemt trešo vietu. Komanda regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, bet play-off izstājās ceturtdaļfinālā.

Vakar tika paziņots pašreizējais "Bulldogs" sastāvs pirms jaunās sezonas, un Jevpalovs uzbrukumā ir viens no diviem leģionāriem. Otrs ir krievs Pāvels Padakins, kurš pērn spēlēja Sočos, bet aizvadīja vien astoņus mačus. Viņa karjeras rekords Kontinentālajā hokeja līgā ir 31 punkts, kas sasniegts 2017./18. gada sezonā.

Austrijā līgums uz nākamo sezonu ir arī Latvijas izlases uzbrucējam Renāram Krastenbergam. Pērn Austrijas klubos spēlēja arī Kristers Gudļevskis, Oskars Bārtulis, Gints Meija un Vitālijs Pavlovs, kurš bija Jevpalova komandas biedrs. Gudļevskis jau sezonas laikā devās uz Slovākiju, Meija atgriezies Rīgas "Dinamo", bet Bārtulis un Pavlovs ir jaunas komandas meklējumos.

Izmantotie resursi:
https://www.bulldogs.hockey/heimkeh...

     [+] [-]

, 2021-07-11 17:30, pirms 3 gadiem
zēl, ka netika uz kādu stiprāku klubu - kaut vai šajā pašā līgā...