Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" sezonas skaistāko vārtu autors pārceļas uz Vladivostoku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" sezonas skaistāko vārtu autors pārceļas uz Vladivostoku
Jevgeņijs Gračovs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Vladivostokas "Admiral" paziņojis par viena gada līguma noslēgšanu ar uzbrucēju Jevgeņiju Gračovu, kurš pagājušo sezonu pavadīja Rīgas "Dinamo" rindās.

Raženais centra uzbrucējs Jevgeņijs Gračovs pievienojās Rīgas "Dinamo" neilgi pēc pagājušās sezonas sākuma. Viņš laukumā devās 51 spēlē, izceļoties ar četriem vārtiem un piecām piespēlēm. Lai gan Gračovs nebija starp uzbrukuma līderiem, viņam spēlē pret Jaroslavļas "Lokomotiv" izdevās gūt izcilus vārtus, kas visa regulārā čempionāta griezumā tika novērtēti kā otrie skaistākie. Gračovu uz Rīgu atveda Pēteris Skudra, ar kuru viņš bija strādājis kopā jau iepriekš, un pēc tam, kad tika pieņemts lēmums nepagarināt sadarbību ar Skudru, bija diezgan skaidrs, ka arī Gračovs nepaliks "Dinamo".

Viņš parakstījis viena gada līgumu ar Vladivostokas "Admiral", kas apritē atgriežas pēc vienas sezonas izlaišanas. Tālo Austrumu apgabals pirms gada pieņēma lēmumu netērēt līdzekļus komandas uzturēšanai, naudu novirzot cīņai pret Covid-19. Tagad "Admiral" ir atpakaļ un turpina komplektēt sastāvu, kam mērķis būs cīnīties par Austrumu konferences labāko astotnieku.

Gračovs Vladivostokā spēlējis jau iepriekš – viņš "Admiral" pārstāvēja 2013./14. gada sezonā, kad sakrāja 17 punktus. Tā bija Gračova pirmā sezona pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas, kur viņš pielaikoja Ņujorkas "Rangers" un Sentluisas "Blues" kreklus.

Izmantotie resursi:
https://hcadmiral.ru/press-centr/no...

     [+] [-]

, 2021-07-11 15:05, pirms 3 gadiem
A Tambijevs atgriezīsies Admiral?!

     [+] [-]

, 2021-07-11 15:34, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: A Tambijevs atgriezīsies Admiral?!
Jā,kā slidu asinātājs.