Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bijusī beisbola zvaigzne Rodrigezs kļūs par ''Timberwolves'' īpašnieku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijusī beisbola zvaigzne Rodrigezs kļūs par ''Timberwolves'' īpašnieku
Alekss Rodrigezs. Foto: SIPA/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Minesotas ''Timberwolves'' jauno īpašnieku no 2023. gada kļūs bijusī beisbola zvaigzne Alekss Rodrigezs kopā ar miljardieri Marku Loru, ziņo ESPN. Netiek izslēgts, ka franšīze pēc īpašnieku maiņas mainīs mājvietu uz Sietlu.

Minesotas ''Timberwolves'' īpašnieks Glens Teilors izglāba komandu 1994. gadā, kad to iegādājās. Citādi bija iespējama franšīzes pārcelšanās uz Ņūorleānu. 26 gadu laikā Minesota izslēgšanas spēlēs iekļuvusi tikai reizi, kamēr labāki panākumi bijuši WNBA vienībai ''Lynx'', kas triumfējusi līgā četras reizes. 2020. gada jūlijā Teilors paziņoja par nodomiem klubu pārdot. Viens no interesentiem bija Kevins Gārnets, taču sarunas nevedās. Viens no klupšanas akmeņiem - abu sarežģītā attiecību vēsture.

ESPN ziņo, ka par komandas jaunajiem īpašniekiem kļūs bijusī beisbola zvaigzne Alekss Rodrigezs kopā ar miljardieri Marku Loru. Pārdošanas cena tiek lēsta 1.5 miljardu ASV dolāru vērtībā. Līdz 2023. gadam Teilors vēl būs vienības īpašnieks, pēc kā Rodrigezs ar Loru pārņems to. Glens Teilors ir vēlējies, lai komanda tiktu saglabāta Minesotā, taču šādas pārliecības nav. Rodrigezam ir saites ar Sietlu, kas jau sen ir izteikusi vēlmi par atgriešanos NBA apritē.

Ar 13 uzvarām 53 spēlēs Minesotas ''Timberwolves'' ir šosezon sliktākā bilance visā līgā. Alekss Rodrigezs savā beisbola karjerā spēlējis tādās komandās kā Ņujorkas ''Yankees'', Teksasas ''Rangers'' un Sietlas ''Mariners''. 2009. gadā ar ''Yankees'' Rodrigezs kļuva par MLB čempionu, bet trīs reizes atzīts par MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-11 12:56, pirms 3 gadiem
Pareizi ir, jāvāc prom veču basis no Minesotas. Hokejs šai pilsētai piestāv labāk.

     [+] [-]

, 2021-04-11 13:14, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Pareizi ir, jāvāc prom veču basis no Minesotas. Hokejs šai pilsētai piestāv labāk.
Ja godīgi, "Wild" un "Timberwolves" bāzējas dažādās pilsētās. Hokejisti ir Seintpolā, bsketbolisti - Mineapolē. Nu, tas tā.

Turklāt, par to vai hokejs vai, teiksim, amfutbols vai beisbols tai pilsētai labāk piestāv, tas vēl liels jautājums.

Interesanti arī, ka, ja basketbolisti pārcelsies no Mineapoles uz Sietlu, tad sietlieši nomainīs Twin Cities to pilsētu sarakstā, kurām ir komandas visās 4 lielajās līgās.

     [+] [-]

, 2021-04-11 14:33, pirms 3 gadiem
Žēl, ja Minnesota zaudētu NBA komandu. Drīzāk prātīgāk būtu komandu skaita palielināšana līdz 32x komandām un nevis kārtējā pārcelšana no viena štata uz otru. Seattle Supersonics rietumos un austrumos komanda varētu atrasties Pittsbourgh, Buffalo, Kansas City vai arī pat Kanādā - Montreal.