Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas handbola izlase spēles pret Bulgāriju janvāra izskaņā aizvadīs Dobelē

Rolands Eliņš

Latvijas handbola izlase spēles pret Bulgāriju janvāra izskaņā aizvadīs Dobelē
Foto: Handball.lv

Latvijas Handbola federācija informē, ka iepriekš pārceltās spēles pret Bulgāriju norisināsies 22. un 23. janvārī Dobelē.

"Kā jau iepriekš informējām, EHF Euro 2024 kvalifikācijas spēles pret Bulgāriju, kuras bija plānotas 6. janvārī Valmierā un 9. janvārī Varnā, tika pārceltas Bulgārijas komandas sastāvā konstatētu pozitīvu Covid 19 gadījumu dēļ. Šobrīd ir panākta vienošanās ar Bulgārijas Handbola federāciju, ka spēles tiks aizvadītas 22. un 23. janvārī," vēsta Handbola federācija.

Ierasti handbola izlase mājas spēles aizvadījusi Vidzemes Olimpiskajā centrā, taču tiek norādīts, ka minētajos datumos VOC ir noslogots un iespēja aizvadīt handbola spēles nākusi pēkšņi. Tāpēc LHF panākusi vienošanos par spēļu uzņemšanu Dobeles sporta centrā, kuram Handbola federācija izsaka pateicību par atsaucību.

Latvijas izlasei janvārī paredzēta dalība uzreiz divos turnīros – PK2023 kvalifikācijas turnīrā no 14. līdz 16. janvārim Fēru salās tiks aizvadītas spēles pret Itāliju, Luksemburgu, kā arī mājiniekiem, kam sekos pieminētās spēles pret Bulgāriju, kas norisinās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/lielais-ha...