Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Par ASV izlases galveno treneri kļūs Stīvs Kers

Rolands Eliņš

Par ASV izlases galveno treneri kļūs Stīvs Kers
Stīvs Kers. Foto: AFP/Scanpix

ESPN vēsta, ka ASV basketbola vīriešu izlasi turpmāk vadīs Stīvs Kers, trīskārtējais NBA čempions, kurš pārņems šo amatu no Grega Popoviča.

Leģendārā Grega Popoviča vadībā ASV izlase izcīnīja Tokijas olimpisko spēļu zelta medaļas, un Kers bija izlases treneru kolektīvā kā viņa asistents. Taču Popovičs jau iepriekš bija vienojies, ka izlasi vadīs tikai vienās olimpiskajās spēlēs.

PK2023 un Parīzes olimpisko spēļu ciklā ASV izlases galvenā trenera pienākumi tiks uzticēti Keram, vēsta ESPN. Tiek ziņots, ka principiāla vienošanās starp iesaistītajām pusēm ir panākta un drīzumā sekos oficiāls paziņojums.

Kera nolīgšana amatā būs pirmais lielais lēmums izlases jaunā ģenerālmenedžera Granta Hila darbībā. Hils stājās Džerija Kolandželo vietā un centīsies atkārtot sava priekšteča panākumus.

"Warriors" galvenais treneris Kers sev par palīgiem ASV izlasē izraudzījies Fīniksas "Suns" treneri Montiju Viljamsu, Maiami "Heat" treneri Eriku Spolstru un Gonzagas universitātes komandas treneri Marku Fjū.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-12-10 23:06, pirms 2 gadiem
Šitie visi coach K var ūdeni pienest

     [+] [-]

, 2021-12-10 23:28, pirms 2 gadiem
Tur jau var ielikt jebkuru -kaut vai mūsu Bagiju, rezultāti būs tie paši

     [+] [-]

, 2021-12-11 00:16, pirms 2 gadiem
Puspirdelis rakstīja: Šitie visi coach K var ūdeni pienest
Kādi ir viņa panākumi NBA, ka tā saki?