Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gronkovskis palīdz aizvest NFL čempioni līdz uzvarai sezonas atklāšanas spēlē

Emils Ozerinskis

Gronkovskis palīdz aizvest NFL čempioni līdz uzvarai sezonas atklāšanas spēlē
Robs Gronkovskis un Kriss Gūdvins. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) sezona sākusies ar Toma Breidija pārstāvētās čempionvienības Tampabejas "Buccaneers" uzvaru pār Dalasas "Cowboys" ar 31:29. Pirātiem panākumu kaldināt palīdzēja Breidija ilggadējais ieroču nesējs Robs Gronkovskis.

NFL jaunā sezona sākās turpat, kur noslēdzās iepriekšējā - "Super Bowl" ieguvējas mājvietā. Tampas vienība starpsezonā izdarīja teju neticamo, noturot savās rindās visu čempiontitula sastāva kodolu. Parasti trofeju izcīnījušās komandas brīvos aģentus ātri ar pārmaksātiem līgumiem izķer citas vienības, taču "Bucaneers" savu sastāvu spēja saglabāt kopā, būdama gatava šaut ar pielādētiem lielgabaliem jau no sezonas pirmās nedēļas.

"Cowboys" saspēli jau ar sezonas atklāšanas maču vadīt gatavs bija Daks Preskots, kurš ziemā saņēma iespaidīgu līgumu no Dalasas. Spēles ievads saturīgāks padevās mājiniekiem, sezonas pirmo piezemējumu veicot Krisam Gūdvinam. Otrās ceturtdaļas ievadā Breidijs atrada kontaktu ar savu veco draugu Robu Gronkovski, bet puslaika noslēgumā tālu ķērienu veica Antonio Brauns, kas pirātiem deva 21:16 vadību puslaika pārtraukumā.

Otrajā puslaikā Gronkovskis vēlreiz ienesa bumbu piezemējuma zonā, nopelnot savu otro tačdaunu. "Cowboys" gan turējās turpat līdzās, Preskotam atdodot otro piezemējuma piespēli Amari Kūperam. Pusotru minūti pirms spēles beigām Teksasas komanda ar spērienu vārtos pārņēma minimālu vadību. Breidijs spriedzes situācijā bija savā elementā un svarīgu lomu nospēlēja tieši Gronkovskis. Viņš divas reizes ar enerģiskiem skrējieniem pavilka Floridas komandu uz priekšu, bet svarīgu tvērienu veica Gūdvins, ļaujot mājiniekiem nonākt sitiena izdarīšanas pozīcijā. Raiens Sukops pirms spēles laika beigām veica rezultatīvu trīs punktu sitienu no laukuma, atnesot "Buccaneers" panākumu ar 31:29.

Toms Beidijs šajā spēlē veica 32 precīzas piespēles, sakrājot 379 jardus un četras tačdaunu piespēles. Viņa oponentam Dakam Preskotam izdevās sakrāt 403 jardus ar 42 precīzām piespēlēm un trīs piezemējumu piespēlēm.

Uzvarētājiem Antonio Brauns sakrāja 121 jardu pēc piecām notvertām piespēlēm, tiekot pie viena piezemējuma. Viens piezemējums arī Krisam Gūdvinam, notverot deviņas piespēles un tiekot pie 105 jardiem. Savukārt mača varonim Robam Gronkovskim divi piezemējumi un 90 jardi pēc astoņām notvertām piespēlēm.

Dalasai divi piezemējumi un 139 jardi Amari Kūperam, kurš bumbu saņēma 13 reizes. Bet viens piezemējums un 104 jardi, saņemot septiņas piespēles, Sīdī Lemba kontā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/boxscore/_...

     [+] [-]

, 2021-09-10 10:17, pirms 3 gadiem
Ļoti laba spēle priekš Dalasas.Tampa gan pati brīžiem izskatijās dikti paģiraina nometot bumbas kur nevajag.
Daks pēc traumas neko nav zaudējis.Zīks gan joprojām nekāds.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-10 10:25, pirms 3 gadiem
Ne tikai Gronks palīdzēja TB tikt pie uzvaras, bet arī Dalasas kikeris Zauerleins - 2 FG un 1 XP aizsisti garām, kas, tomēr, kopumā ir viena TD vērtība, t.i., 7 neiegūti punkti.

     [+] [-]

, 2021-09-10 10:33, pirms 3 gadiem
Nu ko, lai skatāms NFL šogad!!! Gpackers redzēs ko šogad iespēs!!!!!

     [+] [-]

, 2021-09-10 10:51, pirms 3 gadiem
Gronks labs

     [+] [-]

, 2021-09-10 11:28, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ne tikai Gronks palīdzēja TB tikt pie uzvaras, bet arī Dalasas kikeris Zauerleins - 2 FG un 1 XP aizsisti garām, kas, tomēr, kopumā ir viena TD vērtība, t.i., 7 neiegūti punkti.
Tikpat labi var teikt 2i Goodwina dropi/fumble pie edzone - 2 td 14 neiegūti punkti