Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Baturinam uzvara pār Kalašņikovu Igaunijā, Oša debiju Lozannā vēl jāgaida

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Baturinam uzvara pār Kalašņikovu Igaunijā, Oša debiju Lozannā vēl jāgaida
Ivans Baturins. Foto: Tallinna Legion

Igaunijas Meistarlīgā divu zaudējumu sēriju pārtrauca vārtsarga Ivana Baturina Tallinas "Legion", kas mājās ar 3:1 apspēlēja liepājnieka Dmitrija Kalašņikova trenēto Tartu "Tammeka".

24 gadus vecais Baturins neitralizēja divus no trim "Tammeka" izdarītajiem raidījumiem vārtu rāmī. "Legion" ar 23 mačos nopelnītu 31 punktu kopvērtējumā saglabā piekto vietu, savukārt "Tammeka" ar 13 punktiem 22 spēlēs ir pēdējā - desmitā.

Lozannas "Ouchy" pieteikumā vēl netika iekļauts vienības jaunpienācējs Mārcis Ošs. Aizsarga jaunais klubs Šveices "Challenge" līgas mačā ar 2:1 salauza "Schaffhausen" pretestību, ar piecās spēlēs iekrātiem desmit punktiem paceļoties uz ceturto vietu.

Ukrainas Premjerlīgā uz rezervistu soliņa tika atstāts Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra, viņa klubam "Oleksandriya" savā laukumā ar 1:0 pieveicot Petroves "Inhulets". Oleksandrijas vienība ar 14 punktiem septiņās cīņās kļuva par Ukrainas meistarsacīkšu vicelīderi.

Vācijas 3. līgā ārpus "Freiburg" dublieru komandas pieteikuma tika atstāts Latvijas U21 valstsvienības futbolists Daniels Ontužans, Fraiburgai viesos ar 1:0 pārspējot "Meppen" un ar septiņās kārtās sakrātiem astoņiem punktiem pakāpjoties uz 15. pozīciju 20 vienību konkurencē.