Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņš pagarina līgumu un spēlēs vienā komandā ar Robertu Bukartu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Galviņš pagarina līgumu un spēlēs vienā komandā ar Robertu Bukartu
Guntis Galviņš. Foto: hc-vitkovice.cz

Čehijas Ekstralīgas komanda Ostravas "Vitkovice Ridera" paziņojusi par līguma pagarināšanu uz vienu sezonu ar latviešu aizsargu Gunti Galviņu, kurš uz vienību pārcēlās janvārī un aizvadīja 24 spēles.

Guntis Galviņš sezonu sāka Tršinecas "Ocelari" rindās – komandā, ar kuru 2019. gadā triumfēja Čehijas čempionātā. Tomēr janvārī viņš pameta vienību, kas triumfēja arī šajā sezonā (ar citu latvieti Ralfu Freibergu ierindā), un pievienojās Ostravas "Vitkovice Ridera". Regulārajā sezonā aizsargs 24 spēlēs izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, bet play-off piecās spēlēs Galviņš palika bez punktiem.

Šodien "Vitkovice Ridera" paziņojusi par līguma pagarināšanu uz vienu sezonu. "Uzreiz pēc sezonas beigām Guntis un es sākām sarunas par līguma pagarināšanu, jo vēlējāmies, lai viņš paliek mūsu komandā. Viņš ir aizsargs, kurš var spēlēt nozīmīgu lomu un ir ar lielu pieredzi. Priecājos, ka viņš piekrita mūsu piedāvājumam un ka viņš būs viens no mūsu aizsardzības līderiem nākamajā sezonā," pauda Romands Šimīčeks, "Ridera" sporta direktors.

35 gadus vecais Galviņš pārstāvējis Latvijas izlase 13 pasaules čempionātos un Vankūveras olimpiskajās spēlēs. Viņš bija valstsvienības rindās arī šajā pavasarī, bet pats izlēma pamest treniņnometni, lai varētu vairāk laika pavadīt ar ģimeni.

Pagājušajā nedēļā "Vitkovice Ridera" paziņoja par Roberta Bukarta piesaistīšanu. Viņam tā ir atgriešanās Ostravā, jo uzbrucējs komandu pārstāvēja arī 2019./20. gada sezonā, 47 spēlēs sakrājot 42 punktus un kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.hc-vitkovice.cz/vitkovi...

     [+] [-]

, 2021-05-10 17:14, pirms 3 gadiem
nedaudz atgādina, ka pa galvu/ kaklu abi bēg no kuģa / 1 no izlases,2. no DR/ , kaut arī viSmaz Bukijs drošvien uzrunāts Rīgā treniņnometnes laikā, kopumā jau CZE- jauka valsts, bet..?

     [+] [-]

, 2021-05-10 20:59, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: nedaudz atgādina, ka pa galvu/ kaklu abi bēg no kuģa / 1 no izlases,2. no DR/ , kaut arī viSmaz Bukijs drošvien uzrunāts Rīgā treniņnometnes laikā, kopumā jau CZE- jauka valsts, bet..?
... bet Robertam tomēr labāk iet Čehijā kā KHL. Atgriezās - pamēģināja saprata, ka labāk nē!