Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oladipo ceļgala savainojuma dēļ izlaidīs vismaz četras "Heat" spēles

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Oladipo ceļgala savainojuma dēļ izlaidīs vismaz četras "Heat" spēles
Viktors Oladipo. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Maiami "Heat" četru izbraukuma spēļu tūrē līdzi nedosies Viktors Oladipo, kurš iepriekšējā spēlē pret Losandželosas "Lakers" iedzīvojās ceļgala savainojumā. Pagaidām nav zināms, kad Oladipo atgriezīsies laukumā.

25. martā Viktors Oladipo tika iesaistīts maiņas darījumā, kā rezultāta no Hjūstonas "Rockets" viņš nonāca aizvadītās sezonas NBA finālistes Maiami "Heat" rindās. Oladipo "Heat" rindās aizvadījis četras spēles, bet spēlē pret NBA čempioni "Lakers" visai nevainīgā spēles situācijā guva ceļgala savainojumu – triecot bumbu grozā no augšas, Oladipo piezemējās un sajuta sāpes ceļgalā.

Komanda paziņojusi, ka aizsargs ceļgala savainojuma dēļ nedosies kopā ar komandu četru spēļu izbraukuma sērijā, lai spēlētājam varētu veikt papildus izmeklējumus. Šobrīd vairāk paziņojumu no komandas puses nav, bet, ņemot vērā Oladipo traumu vēsturi, "Heat" varētu būt ļoti piesardzīga. "Mums viņš [Oladipo] ir vajadzīgs," sacīja komandas līderis Džimijs Batlers. "Mēs visi ceram, ka ar viņu viss būs kārtībā, jo viņš komandai ir liels palīgs abos laukuma galos."

Aizvadītajās četrās spēlēs "Heat" rindās Oladipo vidēji laukumā pavadījis 27,8 minūtes, kuru laikā guvis 12 punktus, izcīnījis 3,5 atlēkušās bumbas un atdevis 3,5 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņam 1,8 pārtvertas bumbas, kā arī ļoti zems metienu procents – 37,2%.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...