Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Daugavpils'' sezonas priekšvakarā panāk vienošanos par mājas spēļu norises vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Daugavpils'' sezonas priekšvakarā panāk vienošanos par mājas spēļu norises vietu
Foto: BFC Daugavpils

''Optibet'' futbola Virslīgas klubs ''Daugavpils'' sezonas priekšvakarā panākusi vienošanos par mājas spēļu aizvadīšanu ''Esplanādes'' stadionā Daugavpilī.

Pats klubs ziņo, ka vienošanās par mājas spēļu aizvadīšanu ''Esplanādes'' stadionā panākta pēc divu mēnešu ilgiem centieniem. Kā rezerves variants daugavpiliešu mājas spēlēm tika atrunāts Rēzeknes Olimpiskā centra stadions.

''BFC ''Daugavpils'' ir liels prieks, ka mums būs iespēja spēles aizvadīt savā pilsētā, savu skatītāju priekšā, taču līguma parakstīšanas process aizņēma nepamatoti ilgu laiku un sagādāja daudz galvassāpju, kā arī neskaidrību,'' teikts kluba paziņojumā.

Daugavpilieši jauno Virslīgas sezonu sāks svētdien, kad viesosies pie ''Tukums 2000/Telms'' futbolistiem. Pirmo mājas spēli ''Daugavpils'' aizvadīs 1. aprīlī, mājās uzņemot ''Super Nova''.

Visas Virslīgas pirmās kārtas spēles būs vērojamas portāla Sportacentrs.com tiešraidēs. Pirmā spēļu diena iepriecinās ar sešām Virslīgas futbola stundām TV4 kanālā, bet svētdien TV4 kanālā futbola pārraides sāksies ar Tukuma cīņas otro puslaiku.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...

     [+] [-]

, 2023-03-10 23:47, pirms gada
Šteinbergs tāpat bija, ir un paliks petuhs!!! Rīgā viņu sauc par Žuka piegulētāju!

  +1 [+] [-]

, 2023-03-11 00:03, pirms gada
tas ir tas mazais pleķītis pie rimi?

  +1 [+] [-]

, 2023-03-11 07:01, pirms gada
Hezers rakstīja: Šteinbergs tāpat bija, ir un paliks petuhs!!! Rīgā viņu sauc par Žuka piegulētāju!
Viss jau atkarājās no pilsētas mēra.Kā viņš teiktu,tā arī būtu.Diemžēl Daugavpilī un Ventspilī pilsētas galvai futbols pie vienas vietas.

  -1 [+] [-]

, 2023-03-11 08:31, pirms gada
Jā,diemžēl spēles būs jāaizvada uz tā mazā plekīša,bet pie visa vainīga Isaakova un viņa piekritēju nejēdzīgā darbība,kas nesakrita ar pilsētas domes plāniem.

     [+] [-]

, 2023-03-11 09:26, pirms gada
emox rakstīja: Jā,diemžēl spēles būs jāaizvada uz tā mazā plekīša,bet pie visa vainīga Isaakova un viņa piekritēju nejēdzīgā darbība,kas nesakrita ar pilsētas domes plāniem.
Šteinberg,tu?

     [+] [-]

, 2023-03-11 09:29, pirms gada
Es tikai par faktiem.Isakova BFC Daugavpils spēlē virslīgā un godam nes Daugavpils vārdu.Šteinberga Noah atnesa kaunu visam Latvijas futbolam.

  -1 [+] [-]

, 2023-03-11 09:52, pirms gada
Vismaz kaut kāds risinājums ,bet skaidrs,ka šī komanda ir bumba ar laika degli kas agri vai vēlu sprāgs (izstāsies no Virslīgas) ... Nezinu detaļās konflikta iemeslus bet skaidrs,ka viena pagale nedeg ,tāpēc ir jāsēžas pie galda un jāmeklē risinājumi ,saskarsmes punkti!

     [+] [-]

, 2023-03-11 09:59, pirms gada
alguns rakstīja: Viss jau atkarājās no pilsētas mēra.Kā viņš teiktu,tā arī būtu.Diemžēl Daugavpilī un Ventspilī pilsētas galvai futbols pie vienas vietas.
Tikai atgādināšu ,ka šos cilvēkus ievēl pilsētas iedzīvotāji ... un visi futbolisti (lieli un mazi ar savām ģimenēm) ir liels elektorāts ko pareizi izmantojot var mēģināt panākt kādas izmaiņas pastāvošā kārtībā!

     [+] [-]

, 2023-03-11 19:31, pirms gada
Godīgi sakot Šteinbergu pat personīgi nepazīstu,bet šo to zinu no futbola virtuves.Cik naivi var būt tie Ventspils fani.