Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' piedāvā algas samazinājumu, Mirotičs nepiekrīt

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Barcelona'' piedāvā algas samazinājumu, Mirotičs nepiekrīt
Nikola Mirotičs bija iepriekšējās sezonas "Barcelona" dārgākais spēlētājs. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas čempionvienība basketbolā ''Barcelona'', ko pārstāv arī latvietis Rolands Šmits, saskaroties ar finansiālām problēmām, piedāvājusi komandas līderim Nikolam Mirotičam samazināt algu, taču basketbolists tam nav piekritis, ziņo spāņu medijs ''El Mundo Deportivo''.

Katalonijas klubs vasarā saskāries ar finansiālām problēmām. Komandas vadība sarunās ar kapteini Pjēru Oriolu un vienības līderi Nikolu Mirotiču piedāvājusi basketbolistiem nākt pretim klubam un vienoties par algas samazinājumu. Mirotičs, kurš ir vislabāk apmaksātais basketbolists Eiropā, šim piedāvājumam nav piekritis.

Nikola Mirotičs, kura līgums pēc nodokļu nomaksas sasniedz četrus miljonus eiro, aizvadītās sezonas izskaņā vienpersoniski piedāvāja kluba vadībai samazināt savu atalgojumu, taču tobrīd komanda tam nepiekrita, jo lielākās finansiālās problēmas sagādāja futbola klubs.

Basketbolista pārstāvji atklājuši, ka Mirotičs jau divreiz nācis pretim ''Barcelona'' vienībai kopš atgriešanās Spānijā. Vispirms melnkalniešu izcelsmes spānis noraidīja krietni ienesīgāku līgumu ar NBA komandu Jūtas ''Jazz'', bet pēcāk piekrita līguma pagarināšanai ar Spānijas grandu līdz 2025. gadam, tam ietverot nelielu algas samazinājumu.

Tāpat spāņu medijs ''El Mundo Deportivo'' ziņo, ka Mirotičs vēlas palikt ''Barcelona'' rindās un šobrīd pilsētas apkārtnē būvē vairākus miljonus eiro vērtu māju. Ja abas puses nespēs atrast kopsaucēju, Mirotičs saglabā tiesības saņemt pilnu līgumā norādīto atalgojumu.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/balo...

  -2 [+] [-]

, 2021-09-09 13:14, pirms 3 gadiem
Mirotičs beigās būs šīs vasaras NBA karstākais brīvais aģents
10-15 ļemus vajadzētu noslaukt aizokeānā

     [+] [-]

, 2021-09-09 13:15, pirms 3 gadiem
Bartomeu tā visu sapisis ka pat basketbola klubam problēmas?

  -1 [+] [-]

, 2021-09-09 13:19, pirms 3 gadiem
Redzam, cik patiesībā futbols ir trausls, ja par Barselona grimst parādos.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-09 13:33, pirms 3 gadiem
kino rakstīja: Redzam, cik patiesībā futbols ir trausls, ja par Barselona grimst parādos.
Eiropas basketam šādas līgumu summas ir kosmoss
Apmēram Timmas variants
Paraksta, bet nezin kā samaksat
Lielajos klubos ,poem. Barca, Real, Bayern basītis vienmēr uzturēts no futbola naudas, jo pats to nevar nopelnīt

     [+] [-]

, 2021-09-09 15:36, pirms 3 gadiem
Klubi paši sevi dzen purvā ar šādiem līgumiem. Eiropas basketbolā šie cipari ir par lielu. Kāpēc lai Mirotičs atteiktos no nolīgtā?

     [+] [-]

, 2021-09-09 19:24, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Mirotičs beigās būs šīs vasaras NBA karstākais brīvais aģents
10-15 ļemus vajadzētu noslaukt aizokeānā
Neesmu speciālists, tādēļ jautāju - vai šeit Eiopā, ja rēķina nauda par spēli un 4 miljoni šeit un, teiksim 12 NBA, summa nesanāk labāka? Turklāt nenodzen tik ļoti. NBA 82 spēles, tā pati Jūta tiek līdz konferences finālam (1,2 kārta + konf. fināli) jau ap 95 spēlēm un nepārtraukti pa lidmašīnām, viesnīcām. A šeit Eiropā - nezinu cik viņam spēles te, bet noteikti mazāk, spēle 40 min ne 48, pārlidojumi vispār salīdzinājumā ar ASV nekas… dzīvo villā un dzer vīnu, izbaudi mazākas naudas tērēšanu, jo ir laiks to darīt (gan jau, ka nav, tikai iztēlojos)

     [+] [-]

, 2021-09-09 21:06, pirms 3 gadiem
Streetbumba rakstīja: Neesmu speciālists, tādēļ jautāju - vai šeit Eiopā, ja rēķina nauda par spēli un 4 miljoni šeit un, teiksim 12 NBA, summa nesanāk labāka? Turklāt nenodzen tik ļoti. NBA 82 spēles, tā pati Jūta tiek līdz konferences finālam (1,2 kārta + konf. fināli) jau ap 95 spēlēm un nepārtraukti pa lidmašīnām, viesnīcām. A šeit Eiropā - nezinu cik viņam spēles te, bet noteikti mazāk, spēle 40 min ne 48, pārlidojumi vispār salīdzinājumā ar ASV nekas… dzīvo villā un dzer vīnu, izbaudi mazākas naudas tērēšanu, jo ir laiks to darīt (gan jau, ka nav, tikai iztēlojos)
Es arī nemācēšu izskaidrot to Eiropas bardaku
Rakstā teikts ka Jūta piedāvāja lielāku līgumu bet noslēdza ar Barcu. It kā jau var saprast ja izvēle ir starp Jūtu un Barselonu bet kāpēc negāja kaut kur citur NBA jo piedāvājumiem bija jabūt. NBA daudz atkarīgs kādā štatā rauj dēļ nodokļiem. Teksasā liekas tas nodoklis bija mazs tur Rockets, Mavericks un Spuras ir pateicīgākie varianti bet neesmu pārliecināts. Labs temats ko būs japapēta sīkāk
Varbūt vienkārši mīl Barselonu jo savādāk grūti izskaidrot