Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Talsinieki gatavi iesaistīties par sava laukuma priekšrocībām

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Talsinieki gatavi iesaistīties par sava laukuma priekšrocībām
"Talsu NSS/Krauzers"
Foto: floorball.lv

Vēl pirms aptuveni mēneša “Talsu NSS/Krauzers” cerības uz vietu izslēgšanas turnīrā Elvi florbola līgā šķita diezgan grūti realizējamas. Pašlaik komanda ir gatava cīņai par sava laukuma priekšrocībām jeb vietu labāko kvartetā.

“Talsu NSS/Krauzers” - “RTU/Rockets” pulksten 20:00 Talsos

Pirms pāris dienām talsinieki pārliecinoši savās mājās ar rezultātu 6:1 ierādīja vietu vieniem no čempionāta līderiem “Apelsīns/Oxdog Ulbroka”. Tas komandai ar 28 punktiem 17 spēlēs pašlaik ļauj atrasties septītajā vietā turnīra tabulā, par pieciem punktiem atpaliekot no vadošo komandu kvarteta. Lai reāli paspēkotos par vietu vadošo komandu astotniekā, talsiniekiem nākamās nedēļas laikā savs krājums jāpapildina ar deviņiem punktiem, jo šajā laikā divas reizes jāspēkojas ar pēdējā vietā esošo “RTU/Rockets” un reizi ar pirmspēdējās pozīcijas īpašniekiem “Bausku”. Pēc tam vēl divas mājas spēles ar nebūt ne turnīra tabulas pašas spices komandām. Ja komanda iegūs maksimāli iespējamos 15 atlikušos punktus, tad vieta vadošo kvartetā ir pat ļoti reāla. Bet tas dotu sava laukuma priekšrocības ceturtdaļfināla sērijā. Pret Ulbrokas komandu labākais bija Klāvs Araks (8+3), kurš atzīmējās ar diviem precīziem metieniem. Divus punktus par vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli nopelnīja arī Andrejs Šķerbergs (9+13), kurš pie punktiem ticis jau 11 spēlēs pēc kārtas.

Galvaspilsētas komandai līdz atgriešanās sezonas beigām palikušas piecas spēles. Vienība palikusi bez savām mājām Elektrum OC, kas gatavojas uzņemt pasaules hokeja čempionātu. Vienība zaudējusi 11 spēles pēc kārtas, epizodiski spējot demonstrēt cienījamu sniegumu, taču ar to reti izdodas paspēkoties par punktiem tabulā. Tā rezultātā ar diviem iegūtajiem punktiem vienība atrodas pēdējā pozīcijā ar maz iespējām kāpt augstāk. Pēdējā spēlē nosacītajā mājas spēlē Cēsīs pret “Lekringu” vēl mača vidū rīdzinieki zaudēja ar minimālo 3:4, taču pēdējā spēles daļā regulārās sezonas uzvarētāji sakārtoja pārliecinošu uzvaru ar 10:3. Šāds scenārijs ir gana ierasts “RTU/Rockets” komandas šīs sezonas spēlēs. Cēsīs par labāko atzina deviņus vārtus ielaidušo vārtsargu Armandu Puķīti, bet vienīgais, kurš tika pie vair;ak kā viena rezultativitātes punkta bija spēlējošais treneris Imants Lastovskis (13+8), kurš ir arī visas sezonas komandas rezultatīvākais florbolists.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle un pēc piecām dienām abas vienības spēkosies neitrālā laukumā - Ķekavā.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-10 11:12, pirms 3 gadiem
Labdien ! Paldies par info.Bet varbūt turnīra tabulu pie reizes,vismaz priekš cilvēka,kas īpaši neseko līdzi.Paldies!

     [+] [-]

, 2021-05-10 12:39, pirms 3 gadiem
ARNIS K. rakstīja: Labdien ! Paldies par info.Bet varbūt turnīra tabulu pie reizes,vismaz priekš cilvēka,kas īpaši neseko līdzi.Paldies!
https://www.floorball.lv/lv/2020/ch...