Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" iekļūšanai Itālijas kausa finālā atbildes spēlē pietiek ar neizšķirtu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Juventus" iekļūšanai Itālijas kausa finālā atbildes spēlē pietiek ar neizšķirtu
Krištianu Ronaldu. Foto: Marco Alpozzi/LaPresse/AP/Scanpix

Par pirmo finālisti Itālijas kausa izcīņā futbolā kļuvusi valsts čempione Turīnas "Juventus", kas pusfināla atbildes mačā cīnījās 0:0 pret Milānas "Inter", tādējādi divu spēļu summā izcīnot uzvaru ar 2:1.

"Juventus" pēdējā laikā uzņēmusi labu formu - pēdējās 11 spēlēs izcīnītas desmit uzvaras un piedzīvots tikai viens zaudējums. Tas pats - pret "Inter" A sērijas spēlē (0:2). Abas vienības cīnās par "Milan" komandas panākšanu A sērijā.

Šā vakara spēlē salīdzinoši vairāk un bīstamāk uzbruka "Inter", kam obligāti bija jāiesit vismaz divi vārti. Teicamas izdevības pirmajā puslaikā neizmantoja Romelu Lukaku un Lautaro Martiness. Savukārt otrā puslaika sākumā tuvu rezultāta izmainīšanai bija cits "Inter" futbolists Ašrafs Hakimi, kurš no labas pozīcijas bumbu raidīja mazliet pāri pārliktnim.

Turpinājumā "Inter" pazaudēja iniciatīvu, bīstamākus momentus izveidojot arī "Juventus" komandai. 65. minūtē vienatnē pret vārtsargu Samiru Handanoviču izrāvās "Juventus" līderis Krištianu Ronaldu, pieredzējušajam slovēnim neitralizējot portugāļa sitienu. Pēc sešām minūtēm Handanovičs "Inter" komandu vēlreiz glāba pēc Ronaldu sitiena.

Rītvakar otrā pusfināla atbildes spēlē Bergamo "Atalanta" uzņems "Napoli".

Itālijas kauss, 1/2 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Juventus - Inter2:10:02:1
Napoli - Atalanta0:0

  -1 [+] [-]

, 2021-02-10 00:58, pirms 3 gadiem
Doņecka V2

     [+] [-]

, 2021-02-10 11:43, pirms 3 gadiem
Juve aizsardzība atkal labākajā izpildījumā. Prieks skatīties, kā savā pusē saimniekoja Alex Sandro un kā de Lights tiek galā ar kādu, kas ir vismaz pusotru reizi lielāks. Un, lai arī iniciatīva labu laiku bija Inter, tā pa īstam Bufonam jāglābj nebija ne reizi, atšķirībā no Handanoviča.
Nu un atsevišķs stāsts ir Konte. Puslīdz labs treneris, bet psihs. Pie tam viena lieta puslaikā pašam mētāties ar pirkstiņiem, bet cita - pēc spēles vēl publiski žēloties, ka nabadziņu, lūk, apbižojot. Disrespect.
Bet, galu galā, Konte tagad visvairāk ir Inter problēma, blakus visām pārējām, lai nu tiek galā paši. Domāju, ar Konti būs arī Doņecka V3, V4 utt., izmantojot M8archa salīdzinājumu.
Forza Juve!