Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" ar uzvaru sāk "IEM Cologne" turnīru

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

broky un "FaZe" ar uzvaru sāk "IEM Cologne" turnīru
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Latviešu esportista Helvija "broky" Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda "IEM Cologne" turnīra ievadā ar 2:0 apspēlēja "00NATION" komandu.

• "FaZe" "Ancient" kartē sāka ar 3:1, bet "00NATION" atbildēja ar uzvarām nākamajos četros raundos. Turpinājumā gan broky komanda dominēja, gūstot 12 punktus pēc kārtas.

• Pie rezultāta 5:15 sasparojās arī pretinieki, pietuvojoties līdz 13 punktiem, taču uzvaru pirmajā kartē "FaZe" no rokām neizlaida, uzvarot ar 16:13.

• "Inferno" kartē "FaZe" uzvara jau bija krietni pārliecinošāka. Izdevās gūt 5:1 un 11:4 pārsvaru, ieskaitot tripple kill norvēģa rain izpildījumā. Nākamo trīs punktus guva pretinieki, taču lielu intrigu "FaZe" vairs nepieļāva, gūstot uzvaru arī otrajā kartē ar 16:10.

broky spēli noslēdza ar bilanci 38:24, kas bija labākā komandā (+14). "IEM Cologne" turnīrā, kurā komandas sacenšas par miljona dolāru vērtu balvu fondu, "Liquid" komandas rindās piedalās arī Mareks YEKINDAR Gaļinskis, kura vienība tiksies tieši ar "00NATION".

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/news/34209/faz...