Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ja "Milan" šosezon iegūs titulu, Zlatans gatavs beigt karjeru

Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš

Ja "Milan" šosezon iegūs titulu, Zlatans gatavs beigt karjeru
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: ZUMA Press, Inc./Scanpix

Pēc laikraksta "La Gazzetta dello Sport" rīcībā esošās informācijas, Zviedrijas futbola leģenda Zlatans Ibrahīmovičs ir gatavs pēc sezonas beigt spēlētāja karjeru, taču tikai tad, ja viņš ar “AC Milan” izcīnīs vēl kādu trofeju.

Tiek vēstīts, ka 40 gadus vecais uzbrucējs, kura līgums ar Milānu beidzas vasarā, vēlas atvadīties no sporta uz pozitīvas nots, pievienojot “Serie A” titulu vai “Coppa Italia” savai jau tā lielajai trofeju kolekcijai. Milānas vienība ir labās pozīcijās, lai to sasniegtu, jo pašlaik Itālijas čempionātā atrodas pirmajā vietā, tuvāko sekotāju “Napoli’’ apsteidzot gan tikai par vienu punktu, bet trešajā vietā esošo ''Inter'' par četriem. Savukārt Itālijas kausa pusfināla pirmajā spēlē pret “Inter” nospēlēts neizšķirti - 0:0.

Ja Ibrahīmovičs turpinās spēlēt vēl vienu sezonu, "AC Milan" piedāvās viņam mazāku algu, samazinot zviedra septiņu miljonu eiro vērto līgumu līdz trīs miljoniem sezonā. Tāpat klubs mēģinot parakstīt līgumu ar jaunu centra uzbrucēju nākamajai sezonai. Kā reālākais kandidāts tiek minēts “Liverpool” spēlētājs Divoks Origi, kurš ir tuvu tam, lai pievienotos Milānas vienībai, kā brīvais aģents, bet Paolo Maldīni redzeslokā esot arī “Sassuolo” spēlētājs Džanluka Skamaka.

Zlatans savu karjeru sāka “Malmo” vienībā 1999. gadā un kopš tā laika ir spēlējis daudzos no pasaules lielākajiem futbola klubiem: “Ajax”, “Juventus”, “Inter”, “Barcelona”, “Paris Saint-Germain”, Mančestras “United”, Losandželosas “Galaxy” un divos piegājienos arī “AC Milan”. Vairumā no pārstāvētajām komandām viņš kļuva par neapšaubāmu fanu mīluli. Savukārt nacionālās izlases rindās uzbrucējs aizvadījis 121 spēli un ar 62 gūtiem vārtiem ir Zviedrijas visu laiku labākais snaiperis.

Šosezon zviedru uzbrucējs dažādu savainojumu dēļ "AC Milan" rindās laukuma bijis tikai 23 spēlēs, kurās guvis 8 vārtus. Nākamo spēli milānieši aizvadīs svētdien, viesojoties pie ''Torino''.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/milan-i...
https://metro.co.uk/2022/04/06/zlat...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-08 11:42, pirms 2 gadiem
Špīlers labs, sasniegumi iespaidīgi, cepuri nost. Bet laiks atpūtā, aizrāvies ar šovu gan laukumā, gan ārpus tā, lai noturētos uzmanības saulītē. Par klaunu nevajadzētu kļūt.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-08 12:17, pirms 2 gadiem
Cerams, ka izdosies pabeigt sezonu uz pozitīvas nots.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-08 12:53, pirms 2 gadiem
Spēlē mūžīgi futbolu, Zlatan!

  +1 [+] [-]

, 2022-04-08 13:14, pirms 2 gadiem
..nu cerams Milāna iegūs titulu. pērn kaut kā uz beigām izlaida visu no rokām un palaida konkurentus priekšā. šoreiz jāuzvar

     [+] [-]

, 2022-04-08 16:49, pirms 2 gadiem
Atbalstām, 2 patīkami notikumi uzreiz 😉, 2 in 1