Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

EČ bronzas medaļnieks Suharevs: "Kļūšu pietiekami spēcīgs, lai tiktu virsotnē"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

EČ bronzas medaļnieks Suharevs: "Kļūšu pietiekami spēcīgs, lai tiktu virsotnē"
Ritvars Suharevs. Foto: Latvijas Svarcelšanas federācija

Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiekošajā Eiropas čempionātā 2019. gada bronzas medaļnieks svarcelšanā Ritvars Suharevs trešdien pacēla 347 (157+190) kilogramus un izcīnīja trešo vietu svara kategorijā līdz 81 kg. Ceturtdien mūsu svarcēlājs savā sociālajā tīklā atklāja, ka tagad neplāno atpūsties un jau gatavojas nākamajām sacensībām.

Latvijas sportists sākotnēji mērķēja uz 361 kg summu, taču sanāca tikai 347, jo bija vien divi sekmīgi mēģinājumi. "Vispirms es gribētu atvainoties visiem, kuri no manis gaidīja labākus celšanas rezultātus un augstāku vietu uz pjedestāla. Esmu ļoti vīlies sevī un nožēlas pilns, jo neattaisnoju treneru cerības un viņu ieguldīto smago darbu," paškritisks ir bronzas medaļnieks Ritvars Suharevs. Pirmo divu vietu ieguvēji sakrāja attiecīgi 370 un 369 kilogramus.

"Sports ir interesanta lieta. Dažreiz tev izdodas un dažreiz tev neizdodas. Asinis, sviedri un asaras ne vienmēr atmaksājas," atzīst 22 gadus vecais svarcēlājs. "Starp skatītājiem daudzi fani nezina, ka mēs atsakāmies no normāla cilvēka dzīves. Neredzēt draugus vai ģimeni mēnešiem ilgi, neiet uz ballītēm, no rīta celties plkst. 6 un vakarā iet gulēt plkst. 22, aizvadīt četrus treniņus dienā. Mēs to darām daudzus gadus, lai uzstātos tikai dažas sekundes. Tu vienmēr trenējies un gatavojies nākamajām sacensībām, reti ir kāda atpūta."

Suharevs tagad nav ieplānojis atpūsties. "Visiem faniem, draugiem, ģimenei, treneriem un manai valstij apsolu, ka jau gatavojos nākamajai cīņai! Šis ceļojums nav viegls, bet es kļūšu pietiekami spēcīgs, lai tiktu līdz galam un redzētu sevi virsotnē!"

Izmantotie resursi:

  +1 [+] [-]

, 2021-04-08 21:51, pirms 3 gadiem
Ritvar, nekaisi pelnus sev tik daudz.
Cepuri nost par izturību šajā gadā.
Vēl būs labākās sekmes.

     [+] [-]

, 2021-04-08 22:13, pirms 3 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Ritvar, nekaisi pelnus sev tik daudz.
Cepuri nost par izturību šajā gadā.
Vēl būs labākās sekmes.
-23kg ir pamats lepoties. Līdz spēcīgam vēl tālu. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2021-04-08 22:20, pirms 3 gadiem
galvenais nesatikt kadu musulmanieti tinderi

     [+] [-]

, 2021-04-08 22:21, pirms 3 gadiem
bet nu veiksmi nakotne