Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Abām Rīgas komandām uzvaras pirmajās BYFL ceturtdaļfināla spēlēs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Abām Rīgas komandām uzvaras pirmajās BYFL ceturtdaļfināla spēlēs
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Ar uzvarām Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) ceturtdaļfināla posmu sākušas FS "Metta" un JDFS "Alberts" komandas, kas bija pārākas Latvijas pārstāvju dueļos.

FS "Metta" ceturtdaļfināla pirmajā mačā izbraukumā ar 3:1 uzvarēja BFC "Daugavpils" komandu, kamēr JDFS "Alberts" pašu laukumā ar 5:1 pārspēja Liepājas Futbola skolu.

Mettiešu rindās šajā spēlē izcēlās Rūdolfs Kļavinskis, Henrijs Gulbis un Daņila Lisenkovs, atbildot uz daugavpilieša Maksima Kopilova precīzo sitienu. JDFS "Alberts" labā divus vārtus guva Gustavs Dobelnieks, bet pa reizei izcēlās Markuss Spāde, Tomas Marinaki un Emīls Gauris, kamēr liepājnieku vienīgos vārtus guva Artūrs Budičis.

Atbildes spēles paredzētas 26. aprīlī Rīgā un Liepājā. Uzvarētāji divu spēļu summā iekļūs pusfinālā.

Kā ziņots iepriekš, pirms tam A apakšgrupā FS "Metta" ieņēma pirmo vietu, bet JDFS "Alberts" bija otrie, kamēr B grupā Liepājas un Daugavpils komandas ieguva pa sešiem punktiem, ieņemot attiecīgi trešo un ceturto vietu. Tādējādi ceturtdaļfināla posmā Latvijas komandām jātiekas savā starpā.

BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā.

Informācija par turnīru, spēlēm un tiešraidēm pieejama mājaslapā BYFL - main page

Izmanotie resursi:
Latvijas Futbola federācija