Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nepiedienīgu foto sūtīšana kolēģēm maksā Overmarsam darbu "Ajax" klubā

Rolands Eliņš

Nepiedienīgu foto sūtīšana kolēģēm maksā Overmarsam darbu "Ajax" klubā
Marks Overmarss. Foto: imago images/Pro Shots/Scanpix

Nīderlandes futbola klubs Amsterdamas "Ajax" paziņojis, ka kluba direktors Marks Overmarss atstājis amatu, jo esot nepiedienīgi izturējies pret kolēģēm. Klubs norāda, ka viņš esot sūtījis "nepiedienīgas ziņas", kamēr Nīderlandes mediji vēsta par vajājošu izturēšanos un savu dzimumorgānu attēlu nosūtīšanu sieviešu dzimuma kolēģēm.

"Ajax" oficiāli apstiprinājis, ka Marks Overmarss atstājis kluba direktora amatu, ko ar vērā ņemamiem panākumiem ieņēma kopš 2012. gada. Overmarss nesen noraidīja Premjerlīgas kluba "Newcastle" piedāvājumu un viņam bija nesen noslēgts jauns līgums ar "Ajax" līdz 2026. gadam, taču abu pušu sadarbība beigusies nepatīkamās noskaņās.

Janvāra izskaņā "Ajax" ģenerālmenedžeris Edvins van der Sārs informēja kluba darbiniekus par iespēju nodot konfidenciālus ziņojumus neatkarīgiem konsultantiem, kuri pieaicināti komandā. Izrādījās, ka daži "Ajax" darbinieki patiešām vēlējās izmantot šādu iespēju un informēja par Overmarsa izturēšanos.

Nīderlandes mediji vēsta, ka šajos ziņojumos norādīts, ka Overmarss nepiedienīgi vērsies pie savām kolēģēm, izturējies vajājoši un sūtījis viņām ziņas, kurās iekļāvis arī savu dzimumorgānu attēlus. "Ajax" klubs šīs detaļas neapstiprina, taču savā mājaslapā informēja, ka viņš "nosūtījis vairākas nepiedienīgas ziņas vairākām kolēģēm".

Overmarss piedāvāja savu atvainošanos un atlūgumu: "Iepriekšējā nedēļā es tiku konfrontēts ar ziņojumiem par manu izturēšanos un kā tā ietekmējusi citus. Diemžēl es nebiju aptvēris, ka šajos brīžos pārkāpju sarkano līniju, taču iepriekšējo dienu laikā man tas tika darīts skaidrs. Es atvainojos. Protams, ka personai manā amatā šāda izturēšanās ir nepieņemama. Tagad es to saprotu, taču nu ir par vēlu. Neredzu citu iespēju, kā vien atstāt komandu."

Overmarss kā futbolists pārstāvēja "Ajax" piecus gadus, pēc tam veiksmīgi turpinot karjeru "Arsenal" un "Barcelona" komandās. Pēc karjeras beigām viņš sāka strādāt kā funkcionārs un tika uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem un veiksmīgākajiem slavenā "Ajax" kluba darbiniekiem, un kluba padomes priekšsēdētājs Līns Meijārds viņu nosauca par labāko direktoru, kāds vien "Ajax" bijis, taču Meijārds piekrita, ka Overmarsa palikšana klubā šajā situācijā nebija iespējama.

Nepatīkama šī situācija bija arī van der Sāram, kurš savulaik ilgus gadus spēlēja kopā ar Overmarsu Nīderlandes izlasē un tagad sadarbojās "Ajax" pārvaldē, turklāt abi tika uzskatīti par tuviem draugiem. "Es jūtos atbildīgs par mūsu kolēģiem," kluba paziņojumā citēts bijušais vārtsargs. "Drošības sajūta darbā un sportā ir ļoti svarīga. Turpmāk mēs tam pievērsīsim lielāku uzmanību."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://nos.nl/artikel/2416177-paro...

     [+] [-]

, 2022-02-08 01:29, pirms 2 gadiem
Sick head!Pat nevar nojaust cik daudzi ir slimi visur!

     [+] [-]

, 2022-02-08 04:20, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Sick head!Pat nevar nojaust cik daudzi ir slimi visur!
Arī Latvijā. Lūk no šodienas Tvnet:

Latvijas iedzīvotājs tiek apvainots neķītru vēstuļu sūtīšanā Krievijas šahistēm.
Tomēr Latvijā bāzētā izdevuma "Meduza" žurnālistēm izdevies noskaidrot iespējamo vaininieku, kurš vēstules sūtījis no pasta nodaļas Pļavniekos, Rīgā.
https://sports.tvnet.lv/7448458/med...

     [+] [-]

, 2022-02-08 06:48, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Sick head!Pat nevar nojaust cik daudzi ir slimi visur!
Nekas slims tad nav, ja vēlies pievērst uzmanību var arī tā. Pats esmu sūtījis kailbildes meicham, viņam nemaz to neprasot

  +2 [+] [-]

, 2022-02-08 06:57, pirms 2 gadiem
Sporta Fanats2 rakstīja: Nekas slims tad nav, ja vēlies pievērst uzmanību var arī tā. Pats esmu sūtījis kailbildes meicham, viņam nemaz to neprasot
Zašibis! Baigi gribas saņemt kkāda tukla alusvēdera krāniņu es bez žēlastības tādus nodotu policijai

  -2 [+] [-]

, 2022-02-08 09:18, pirms 2 gadiem
Pilnīgi saprastu viņu, ka šis sava pincīša foto būtu sūtījis Kazakēvičam.