Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Eiropas kausā no latviešiem labākais rezultāts Tēraudai - 14. vieta

Andrejs Siliņš

Eiropas kausā no latviešiem labākais rezultāts Tēraudai - 14. vieta
Endija Tērauda. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Eiropas kausa 4. posmā skeletonā Endija Tērauda dāmu konkurencē izcīnīja 14. vietu, bet starp kungiem vislabāk veicās Elvim Veinbergam, kurš izcīnīja 15. pozīciju.

Dāmu konkurencē Tērauda pirmajā braucienā bija vien 18. vietā, bet otrajā ievērojami uzlaboja sniegumu (12. vieta) un summā palika 14. pozīcijā. Tas ir sliktākais Tēraudas rezultāts šajā sezonā, taču šodien labākais no visiem latviešu sportistiem. Dārta Zunde pēc 13. vietas pirmajā braucienā otrajā sasniedza 16. rezultātu, summā ieņemot 16. pozīciju. Eiropas kausa kopvērtējumā

Uzvaru izcīnīja vāciete Hanna Neize, kura ir kopvērtējuma vicelīdere. Kopvērtējuma līdere Janīna Bekere, kura arī pārstāv Vāciju, šodien neveiksmīgi aizvadīja otro braucienu (3. vieta), nenosargāja pēc pirmā brauciena izcīnīto vadību un palika otrajā vietā. Bronzu izcīnīja britu sportiste Ešlī Pitveja - 18 gadus vecā sportiste startēja pirmo reizi sezonā.

Kungu konkurencē uzvaru svinēja arī visu iepriekšējo posmu uzvarētājs Fabians Kehlers no Vācijas. Otrais bija arī kopvērtējuma vicelīderis Jevgeņijs Rukosujevs no Krievijas. Trešais palika vēl viens juniors - vācietis Lukass Davids Nīdegers.

Elvis Veinbergs bija labākais no Latvijas, tiesa, nespēja noturēt pirmajā braucienā ieņemto 12. vietu. Otrajā Elvim tikai 19. rezultāts un summā jāpaliek 15. vietā. Tomēr tas ir līdzšinējā sezonā labākais Veinberga sasniegums. Kopvērtējumā Elvis ieņem 15. vietu.

Tikmēr kopvērtējumā 11. vietā esošais Krists Netlaus aizvadīja neveiksmīgu pirmo braucienu, paliekot vien 29. vietā un pie otrā brauciena nemaz netiekot.

     [+] [-]

, 2018-12-06 17:36, pirms 5 gadiem
Meitenes šosezon ir stabils Eiropas kausu viduslīmenis.

Veinbergs gan šoreiz pozitīvi pārsteidza, jo treniņos viņam ļoti smagi gāja. Mačos gan arī otrais brauciens nesanāca, bet rezultāts tāpat cienījams (pirmajā braucienā ātrākajiem zaudēja tikai sekundi).