Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG par 60 miljoniem nopērk Hakimi un paraksta piecu gadu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG par 60 miljoniem nopērk Hakimi un paraksta piecu gadu līgumu
Ašrafs Hakimi. Foto: imago images/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Francijas bagātākais futbola klubs Parīzes "Saint-Germain" oficiāli pavēstījis par labās malas aizsarga Ašrafa Hakimi iegādi no Milānas "Inter". Līgums noslēgts uz pieciem gadiem.

Tiek vēstīts, ka Ašrafa Hakimi iegāde PSG izmaksājusi 60 miljonus eiro. Darījums kļūs par astoņiem miljoniem lielāks, ja labās malas aizsargs izpildīs bonusa nosacījumus, kas tiek vērtēti kā vienkārši. Savukārt trīs miljoni tiek vērtēti kā grūtāk sasniedzami bonusi.

Marokas futbolists pievienojās "Inter" pirms pagājušās sezonas un palīdzēja Milānas komandai izcīnīt Itālijas čempiones titulu. Hakimi guva septiņus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. Līdz pagājušajai vasarai viņš piederēja Madrides "Real", kam, ņemot vērā ar "Inter" noslēgto līgumu, bija pirmpirkuma tiesības. Tomēr Spānijas komanda izvēlējās nemaksāt 60 miljonus.

PSG aizvadītajā sezonā nekļuva par Francijas čempioni, titula cīņā piekāpjoties "Lille". Starpsezonā komandu kā brīvie aģenti papildinās vārtsargs Džanluidži Donnarumma un spāņu centra aizsargs Serhio Ramoss, kā arī Nīderlandes kapteinis Džordžinio Veinaldums.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...