Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kavani vēlējies pamest ''United'' pēc Krištianu Ronaldu atgriešanās klubā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kavani vēlējies pamest ''United'' pēc Krištianu Ronaldu atgriešanās klubā
Edinsons Kavani. Foto: EPA/Scanpix.ee

Urugvajas uzbrucējs Edinsons Kavani intervijā ESPN Brasil atklājis, ka brīdī, kad Mančestras ''United'' piesaistīja portugāli Krištianu Ronaldu, viņš nodomājis par vēlmi pamest klubu. Visticamāk, tā arī notiks pēc sezonas, futbolistam vēloties karjeru turpināt Spānijā vai Portugālē.

Edinsons Kavani savainojuma dēļ šajā sezonā nav spēlējis daudz. Premjerlīgā viņš laukumā devies vien 13 spēlēs, kurās guvis divus vārtus, kamēr Čempionu līgas četrās cīņās ar vārtu guvumiem nav izcēlies. Jau pēc iepriekšējās sezonas Kavani bija bažas par palikšanu Anglijā, kuras nav mazinājušās arī šīs sezonas laikā.

35 gadus vecais futbolists intervijā ESPN Brasil atklājis, ka vēlējies pamest klubu pēc tam, kad to sezonas ievadā pastiprināja Krištianu Ronaldu. ''Zināju, ka tas ir labs darījums Mančestrai, taču, zinot nedaudz vairāk par futbola pasauli, piezvanīju savam brālim un aģentam, sakot, ka, ja tas notiktu nedēļu ātrāk, prasītu, lai man meklē jaunu klubu,'' sezonas sākuma notikumus atceras Kavani.

''To teicu ne tāpēc, ka nevēlējos spēlēt kopā ar Ronaldu. Man ir bijusi iespēja viņu iepazīt - Krištianu ir īsts profesionālis ar saviem mērķiem. Runāju ar savu brāli, zinot, kā viss mūsdienās strādā sportā,'' turpināja uzbrucējs. ''Vairāk centos saprast situāciju. Mūsdienās futbolā daudzas lietas norit citādāk nekā tas bija agrāk. Nodomāju, ka spēlēsim un darīsim, ko varēsim.''

Edinsons Kavani karjeras laikā spēlējis tādās komandās ''Palermo'', ''Napoli'' un pirms nonākšanas Mančestrā Parīzes ''Saint-Germain''. ESPN ziņo, ka uzbrucējs karjeru vēloties turpināt Spānijas ''La Liga'', taču labprāt izskatītu arī iespēju spēlēt Portugālē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2022-05-06 13:09, pirms 2 gadiem
Benfica

     [+] [-]

, 2022-05-06 13:19, pirms 2 gadiem
Kavani var saprast, cilvēcīgas sajūtas