Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Miesnieki savās mājās lāčus nežēlo

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Miesnieki savās mājās lāčus nežēlo
Foto: Latvijas Regbija federācija/

Vakar Ķekavas sporta stadionā Lielrīgas atklātā čempionāta spēlē regbijā ar rezultātu 69:5 pārliecinošu uzvaru guva mājinieki Ķekava/Miesnieki” regbisti, neatstājot nekādas cerības Rāmavas "Lāči" komandai.

Jau no pirmajām spēles minūtēm pārākumu demonstrēja mājinieki – RK "Miesnieki". Spēles 4.minūtē tika veikts pirmais piezemējums, bet turpmākajās 40 minūtēs ar zināmu regularitāti "Miesnieku" regbisti turpināja audzēt pārsvaru. Pirmajā puslaikā tika veikti 6 bezatbildes piezemējumi, kā arī izdarītas 3 precīzas realizācijas. Līdz ar to atpūtā ejot, rezultāts bija 36:0 par labu mājiniekiem.

Otrais puslaiks turpinājās RK "Miesnieki" zīmē. Titulētākā Latvijas komanda otrā puslaika 40 minūtēs veica vēl 5 piezemējumus, kopumā pretiniekiem liekot kapitulēt 11 reizes. Otrajā puslaikā komandas apmainījās ar dzeltenajām kartītēm. Lāču Juris Peniķis un Miesnieku Ivars Liepiņš veica pa bīstamam tvērienam un spēles galvenais tiesnesis Armands Višņevskis bija nepielūdzams. Atpūta uz 10 mūtēm. Miesnieku noraidījumu ātri izmantoja viesi no Rāmavas un veica vienīgo piezemējumu šajā spēlē. Noslēguma rezultāts – 69:5 par labu Miesniekiem.

Nākošā Lielrīgas atklātā čempionāta spēle šo sestdien, 7.maijā, kad Brenguļu stadionā “Valmieras/Fēnikss” tiksies ar RK “Eži”.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv