Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Cīkstone Mamedova iegūst 5. vietu U23 pasaules čempionātā, Zeidlere cīnīsies par bronzu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Cīkstone Mamedova iegūst 5. vietu U23 pasaules čempionātā, Zeidlere cīnīsies par bronzu
Ramina Mamedova (sarkanais tērps). Foto: United World Wrestling.

Latvijas cīkstone Elma Zeidlere vakar izcīna uzvaru pār Polijas cīkstoni un šovakar cīnīsies par bronzas medaļu Pasaules čempionātā (U-23) brīvajā cīņā kategorijā līdz 65kg. Tikmēr cīņā par bronzas medaļu Ramma Mamedova kategorijā līdz 59kg zaudēja baltkrievietei un ieguva 5.vietu.

# Elma Zeidlere čempionātu sāka ar zaudējumu 0:11 Anastasijai Lavrenčukai no Ukrainas.

# Tā kā ukrainiete aizcīnījās līdz finālam, tad mūsu cīkstonei pavērās iespēja turpināt čempionātu gandarījuma turnīrā, lai mēģinātu tikt līdz mazajam finālam par bronzu.

# Vakar L. Skujiņas un F. Akhmedova audzēkne izcīna uzvaru pār Polijas cīkstoni Kamilu Kulvicku un iekļuva mazajā finālā par bronzu, kas notiks šovakar.

# Vakar otra mūsu cīkstone Ramina Mamedova cīņā par 3. vietu kategorijā līdz 59kg piekāpās Baltkrievijas pārstāvei Kristinai Sazikinai un līdz ar to Pasaules čempionātu U23 noslēdza augstajā 5. vietā.

# Svara kategorijā līdz 59 kilogramiem Daugavpils cīkstone Mamedova ceturtdaļfinālā ar 8:0 uzvarēja Kazahstānas pārstāvi Diānu Kajumovu, bet pusfinālā piekāpās ukrainietei Solomilai Vinnikai.

Izmantotie resursi:
Latvijas Sporta cīņas federācija