Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Izsludina brīvprātīgo pieteikšanos uz hokeja čempionātu Rīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Izsludina brīvprātīgo pieteikšanos uz hokeja čempionātu Rīgā
2023. gada pasaules čempionāta talismans. Foto: LHF

2023. gada pasaules čempionāta hokejā rīkotāji publiski aicinājuši pieteikties brīvprātīgos, kuri Somijā un Latvijā palīdzētu dažādu organizatorisko uzdevumu veikšanā. Darbam Rīgā iespējams pieteikties līdz šī gada 4. decembrim.

2023. gada pasaules čempionātā orgkomiteja izplatījusi paziņojumu, kurā tā aicina pieteikties brīvprātīgos dažādu organizatorisko uzdevumu veikšanā Somijas pilsētā Tamperē un Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Brīvprātīgo programmai Somijā var pieteikties līdz 2022. gada 30. novembrim, bet Rīgā līdz 4. decembrim. Šis darbs sniegs unikālu iespēju nokļūt starptautisko sacensību aizkulisēs, apgūt jaunas prasmes un zināšanas, kā arī iepazīt citus hokeja entuziastus, teikts izplatītajā aicinājumā.

Brīvprātīgo vakances ir tehniskā atbalsta dienestos, sporta departamentā un mediju, akreditācijas centrā. Ja vēlies piedalīties pasaules čempionāta organizēšanā, tad tev jābūt vismaz 16 gadus vecam. Pieteikšanās periodā var tikt īstenotas intervijas.

Brīvprātīgo darbu daži sāks 1. maijā, bet lielākajai daļai darba pienākumi būs jāveic turnīra ietvaros no 2023. gada 12. līdz 28. maijam. Plānots, ka katram brīvprātīgajam būs jāstrādā aptuveni desmit maiņas, bet to ilgums būs atkarīgs no veicamā uzdevuma, taču ne ilgāks par sešām līdz astoņām stundām. Maiņu laikā tiks nodrošināta silta maltīte, taču orgkomiteja nevar kompensēt ceļa vai citus saistītos izdevumus pasaules čempionāta laikā.

Pieteikuma forma atrodama ŠEIT.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/lv/events/2023...

     [+] [-]

, 2022-10-05 15:32, pirms 2 gadiem
Kas par zvēru ir tas talismans? Es tikai saprotu, ka tā ir sieviete.

     [+] [-]

, 2022-10-05 18:09, pirms 2 gadiem
otins rakstīja: Kas par zvēru ir tas talismans? Es tikai saprotu, ka tā ir sieviete.
pēc uzacīm?

     [+] [-]

, 2022-10-05 19:45, pirms 2 gadiem
Nē, pēc garajiem matiem.

     [+] [-]

, 2022-10-05 20:08, pirms 2 gadiem
otins rakstīja: Kas par zvēru ir tas talismans? Es tikai saprotu, ka tā ir sieviete.
tas ir tas pats Ezis Spaikijs, kurš bija iepriekšējā čempionātā Latvijā

https://www.iihf.com/lv/events/2023...

     [+] [-]

, 2022-10-06 09:07, pirms 2 gadiem
Principā tā ir liela bezkaunība - piesaistīt brīvprātīgos, kam nemaksās algu, bet tajā pat laikā tirgot kosmiski dārgas biļetes, jo pats pasākums ir orientēts uz peļņas gūšanu ... Tas būtu tas pats, ja celtniecības uzņēmums piesaistītu jauniešus tranšeju rakšanai - nodrošinam ēdienu, svaigu gaisu un fiziskās aktivitātes ...