Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Peress par Mbapē transfēru: "Ceru, ka līdz 1. janvārim viss būs nokārtots"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Peress par Mbapē transfēru: "Ceru, ka līdz 1. janvārim viss būs nokārtots"
Florentino Peress. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas "La Liga" čempionāta granda Madrides "Real" prezidents Serhio Peress izteicis cerību, ka Parīzes "Saint-Germain" zvaigzne Kiljans Mbapē Madrides Karaliskajam klubam būs pieejams jau nākamā gada sākumā, ziņo Spānijas medijs "El Debate".

"Ceru, ka līdz 1. janvārim viss būs nokārtots. Mums jāgaida nākamo gadu, lai gūtu skaidrību šajā jautājumā. Mēs vienmēr izturamies ar cieņu pret PSG, ar ko mums ir ļoti labas attiecības," Peress ieskicēja potenciālā transfēra aprises.

Nedēļas sākumā pats 22 gadus vecais futbolists izteica neapmierinātību ar to, ka PSG vienība saziņā ar medijiem esot melojusi par to, ka Mbapē par vēlmi pamest klubu paziņojis augusta beigās, kaut patiesībā Francijas izlases uzbrucējs komandas vadībai par savām iecerēm paziņojis jau jūlija beigās.

Aizvadītajā vasarā PSG noraidīja iepaidīgu "Real" piedāvājumu par Mbapē - 200 miljonus eiro. Kopš 2017. gada, kad PSG iegādājās Mbapē no "Monaco" vienības, futbolists Parīzes komandas sastāvā aizvadījis 182 spēles, kurās iesitis 136 vārtus. Gan "Real", gan PSG ir savu čempionātu līderes.

Izmantotie avoti:
https://www.eldebate.com/deportes/2...

     [+] [-]

, 2021-10-05 19:46, pirms 2 gadiem
..agri vai vēlu viņš būs Real spēlētājs, tur neko nevar mainīt.

     [+] [-]

, 2021-10-05 21:59, pirms 2 gadiem
agrizzz rakstīja: ..agri vai vēlu viņš būs Real spēlētājs, tur neko nevar mainīt.
Var, nolaupīt viņu un turēt gūstā līdz viņam paliks 40!