Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Volkovs izcīna visātrāko uzvaru savā UFC karjerā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Volkovs izcīna visātrāko uzvaru savā UFC karjerā
Aleksandrs Volkovs. Foto: Prime Media Images/Scanpix

Aizvadītajā naktī notikušajā UFC cīņu šovā uzvaru vakara galvenajā duelī svinēja krievu smagsvars Aleksandrs Volkovs (35-10), kurš pirmā raunda trešajā minūtē ar tehnisko nokautu pieveica surinamieti Žairzinju Rozenstreiku (12-4).

# 33 gadus vecais Volkovs izcīnīja devīto uzvaru 13 aizvadītajās cīņās UFC rindās, taču nekad to vēl nebija paveicis tik īsā laikā - oktagona tiesnesis cīņu apturēja pēc divām minūtēm un 12 sekundēm, Rozenstreikam cenšoties izturēt pretinieka sitienu gūzmu.

# Krievu smagsvars jau septīto reizi karjerā bija kāda UFC šova galvenās cīņas dalībnieks, un ar gūto uzvaru nostiprināja savu pozīciju UFC smagsvaru labāko septītniekā.

# Rozenstreikam šī bija otrā neveiksme pēc kārtas un ceturtā iepriekšējo sešu cīņu griezumā.

Dienvidamerikas ziemeļu daļā esošās Surinamas cīkstonim liktenīgs izrādījās izlaists taisnais sitiens ar labo roku, kas jau teju nolika Rozenstreiku uz oktagona dēļiem. Kājās Rozenstreiks gan noturējās, tomēr Volkovs neapstājās un, sajutis uzvaras iespēju, gāja uz priekšu, turpinādams izdarīt sitienus. Rozenstreiks centās izturēt, taču nepaspēja ne ar ko Volkovam atbildēt, jo gana savlaicīgi iejaucās arī tiesnesis, cīņu apturot.

"Esmu neizpratnē par to, kā cīņa aizritēja un esmu vīlies, ka tika apturēta. Tā noteikti bija bīstama situācija, bet es biju vēl tālu no padošanās. Vai kāds gulēja uz grīdas ar aiztaisītām acīm? To mēs varētu saukt par nokautu," pēc cīņas sociālajos tīklos paziņoja Rozenstreiks, paužot neapmierinātību ar cīņas iznākumu.

Tikmēr Volkovs izteicās, ka gaidījis tamlīdzīgas epizodes, mēģinot izmantot pretinieka vājās vietas: "Zināju, ka viņam nav laba aizsardzība, atrodoties ar muguru pret būri. Redzēju, ka viņš atduras pret būri un gāju pēc nokauta. Tagad gaidu nākamo cīņu. Esmu gatavs visam."

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2022/6/...

     [+] [-]

, 2022-06-05 16:10, pirms 2 gadiem
Normāls stoppage. Tagad vairāk sāk rūpēties par cīkstoņiem un tiesneši arī to pierāda, ja paši cīkstoņi to nesaprot. Lai man Volkovs ne pārāk, bet taisnīga un godīga uzvara.
Tagad vajag Gane atrast pretinieku lai pēc tam viņš atkal varetu par titulu pasistiea.

     [+] [-]

, 2022-06-05 16:26, pirms 2 gadiem
Aknas čupā rakstīja: Normāls stoppage. Tagad vairāk sāk rūpēties par cīkstoņiem un tiesneši arī to pierāda, ja paši cīkstoņi to nesaprot. Lai man Volkovs ne pārāk, bet taisnīga un godīga uzvara.
Tagad vajag Gane atrast pretinieku lai pēc tam viņš atkal varetu par titulu pasistiea.
Pieļauju, ka Gans cīnīsies pret Bam Bam Tuivasu septembrī Parīzē, jo tur main event vēl nav gatavs, un kāpēc gan FRA lielākajai MMA zvaigznei nepacīkstēties savu skatītāju priekšā.?

     [+] [-]

, 2022-06-05 18:01, pirms 2 gadiem
valtcis rakstīja: Pieļauju, ka Gans cīnīsies pret Bam Bam Tuivasu septembrī Parīzē, jo tur main event vēl nav gatavs, un kāpēc gan FRA lielākajai MMA zvaigznei nepacīkstēties savu skatītāju priekšā.?
Taisnība , Gans ir ideāls un vienīgais kandidāts uz tādu Main event. Tā tik būtu vētra ja Ngannou piekristu revanšam ar viņu un vēl pie tam Francija.
Tuivasa ir viens no tiem cīkstoņiem kuru gribās redzēt kā contender visu laiku , nevis kā čempionu.

     [+] [-]

, 2022-06-07 10:30, pirms 2 gadiem
Pēc šitāda virsraksta varētu likties, ka nokauts notika pirmajās 10 sekundēs Taču, tā kā pats skatījos cīņu, var tikai pasmīnēt par kārtējo sportacentra šedevru.

Bet liktenīga gan bija sitienu apmaiņa, kuru gan izprovocēja pats Rozenstruiks.