Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Flora" izcīna Igaunijas Superkausu, Lietuvā startējusi A līga

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flora" izcīna Igaunijas Superkausu, Lietuvā startējusi A līga
Lins Pilibaitis. Foto: FK Kauno Žalgiris

Šodien startējis augstākā līmeņa futbola sezona Lietuvā un Igaunijā. A līgu ar uzvaru ievadīja Kauņas "Žalgiris", bet Igaunijas Superkausu ieguva valsts vadošā komanda Tallinas "Flora". Interesanti, ka abi mači noslēdzās ar 1:0, un abi vārti tika gūti pēc stūra sitieniem.

Lietuvā šodien tika aizvadīta čempionāta pirmā spēle. Kauņas “Žalgiris” savā laukumā ar 1:0 pieveica “Banga”, vienīgos vārtus astoņas minūtes līdz beigām guva pieredzējušais pussargs Lins Pilibaitis. Ja pirms gada Lietuvas čempionātā startēja vien sešas komandas, tad šosezon dalībnieku pulks paplašināts līdz desmit vienībām. Pērn “Žalgiris” ieguva bronzu, bet “Banga” bija ceturtā. Tiesa, komandas šķīra 22 punkti.

Igaunijā sezonu ievadījis Superkauss, kurā Tallinas “Flora” ar 1:0 pieveica “Paide”. Rauno Sapinens uzvaras vārtus iesita otrā puslaika sākumā. “Flora” pagājušajā sezonā gan kļuva par čempioni, gan ieguva kausu, bet “Paide” Superkausā varēja piedalīties, pateicoties sudraba medaļām čempionātā.

Latvijas Virslīgas sezona sāksies 13. martā.

     [+] [-]

, 2021-03-06 10:42, pirms 3 gadiem
Aiziet futbols Baltijā.Latvija,ka jau pierasts arī citās jomās,velkamies bāleliņiem nopakaļus. Pie tam parādās baumas,ka čempionāts var arī palikt ar astoņām komandām.Un labi vien būtu,ja tos blēžus Noah nepielaistu.

     [+] [-]

, 2021-03-06 12:17, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Aiziet futbols Baltijā.Latvija,ka jau pierasts arī citās jomās,velkamies bāleliņiem nopakaļus. Pie tam parādās baumas,ka čempionāts var arī palikt ar astoņām komandām.Un labi vien būtu,ja tos blēžus Noah nepielaistu.
Cik ta mums ir to godīgo komandu futbolā? Manliekas visām varētu kādas shēmas piešūt. Kam ar nodokļiem, kam ar aizdomīgiem naudas avotiem, kam ar aizdomīgām akadēmijām toto, pastulbiem funkcionāriem utt.