Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpils" saņem papildinājumu arī no RFS - īrē pievienojas divi leģionāri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Daugavpils" saņem papildinājumu arī no RFS - īrē pievienojas divi leģionāri
Juki Ogaki. Foto: Paulius Jakelis RFS

Latvijas Virslīgas futbolā vicečempione RFS paziņojusi par divu ārzemnieku - Kotdivuāras aizsarga Adamā Dumbijā un japāņu pussarga Juki Ogaki - izīrēšanu “Daugavpilij”.

Adamā Dumbijā, kurš 1. janvārī atzīmēja 21. dzimšanas dienu, RFS pievienojās pirms pagājušās sezonas. Sudraba medaļnieces rindās viņš laukumā devās astoņās spēlēs. Savukārt Juki Ogaki rīdzinieku rindas papildināja šogad. Abi ar RFS devās uz treniņnometni Turcijā, kur piedalījās pārbaudes mačos.

Abi ārzemnieki “Daugavpilij” izīrēti līdz sezonas beigām. Viņi jau pievienojušies jaunajai komandai. Jāpiezīmē, ka rīt RFS aizvadīs pārbaudes maču tieši pret “Daugavpili”, un nav izslēgts, ka Dumbijā un Ogaki piedzīvos debiju. Savukārt Virslīgas čempionātu “Daugavpils” sāks 13. martā savā laukumā pret Jūrmalas “Spartaku”.

Šodien jau vēstījām, ka “Daugavpili” papildinājuši arī divi čempiones “Riga” futbolisti - izīrēti Raivis Ķiršs un Frenks Orols. Ķiršs jau pagājušajā sezonā pārstāvēja “Daugavpili”.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/j-ogaki-un-a-dumbi...

     [+] [-]

, 2021-03-06 10:06, pirms 3 gadiem
Kur tad paliek tie vietejie futbola talanti,kuri dzimst šajā pilsētā?