Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3019, Did:0, useCase: 3

''Zemgales'' aizsargam Brantam trīs spēļu diskvalifikācija ''Mestis'' līgā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Zemgales'' aizsargam Brantam trīs spēļu diskvalifikācija ''Mestis'' līgā
Harijs Brants. Foto: Ruslans Antropovs/HK "Zemgale"

Latvijas čempionei hokejā ''Zemgale''/LLU turpmākajās trīs Somijas ''Mestis'' līgas spēlēs būs jāiztiek bez aizsarga Harija Branta, kurš saņēmis trīs maču diskvalifikāciju par uzbrukumu galvas un kakla rajonā.

20 gadus vecais Brants 3. janvāra mačā pret ''Kiekko-Vantaa'' trešajā periodā vidū izpildīja spēka paņēmienu, par uzbrukumu galvas un kakla rajonā saņemot 5+20 minūšu noraidījumu.

Latviešu aizsarga pārkāpumu izvērtējusi ''Mestis'' līgas Disciplinārā komiteja, kas Brantam piešķīrusi trīs spēļu diskvalifikāciju.

Šajā sezonā Brants piedalījies 23 ''Mestis'' līgas spēlēs, izceļoties ar 12 rezultativitātes punktiem (2+10). Aizsargam arī 57 soda minūtes un +/- rādītājs plus trīs.

Vakar ''Zemgale''/LLU revanšējās līgas vadošā trijnieka komandai ''Kiekko-Vantaa'', izcīnot sauso uzvaru ar 1:0.

Piektdien un sestdien Latvijas čempionvienība aizvadīs spēles pret ''Kiekko-Espoo'', kas ir turnīra līdere, bet izbraukuma spēļu sēriju 10. un 11. janvārī noslēgs ar mačiem viesos pret ''Kettera''.

''Zemgale''/LLU ar 22 punktiem 24 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 13. pozīciju ''Mestis'' līgā. Ar 27 punktiem vietu augstāk esošā ''Peliitat'' aizvadījusi par piecām spēlēm vairāk.

​​

Izmantotie resursi:
https://mestis.fi/fi/uutiset/2023/0...

  -2 [+] [-]

, 2023-01-05 10:25, pirms gada
Skatos Jelgavnieki ar iedvesmi apmeklē Zemgales spēles

     [+] [-]

, 2023-01-05 10:51, pirms gada
roliksis40 rakstīja: Skatos Jelgavnieki ar iedvesmi apmeklē Zemgales spēles
Savā ziņā ir ar ko lepoties Jelgavniekiem! Spēlē labā līmenī komanda un tas, vai komanda būs TOP komanda Somijā ir tikai laika jautājums, jo komplektācija šosezon bija tiešām novēloti. Daudzi paspruka dēļ neziņas vai komanda spēlēs Somijā, jo daudzi gribēja spēlēt cik pareizi atminos tikai Somijā.

  +3 [+] [-]

, 2023-01-05 11:26, pirms gada
roliksis40 rakstīja: Skatos Jelgavnieki ar iedvesmi apmeklē Zemgales spēles
spēle notika Somijā...

  -1 [+] [-]

, 2023-01-05 14:04, pirms gada
Calvin rakstīja: spēle notika Somijā...
Tur arī vāji apmeklē Mestis spēles. Arēnas pārsvarā mazas un tās pašas nespēj piepildīt.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-05 17:30, pirms gada
Nu tādi cimperlīgi somi - tad mūsējiem 3 spēles diskvalifikācija par izvairīšanos no spēka paņēmiena (joprojām jocīgākais noraidījuma iemesls, ko esmu redzējis), te atkal pārāk spēcīgs spēka paņēmies (galvas rajons sākās no elkoņiem?) Bet nu var arī viņus saprast - kaut kāda dīvaina komanda no Latvijas grib piedalīties viņu līgā, spēlēt īsti nemāk, tikai papildus izdevumi par braukāšanu uz Jelgavu un citas neērtības, tāpēc nav ko auklēties

     [+] [-]

, 2023-01-05 17:56, pirms gada
RuncisPuncis rakstīja: Nu tādi cimperlīgi somi - tad mūsējiem 3 spēles diskvalifikācija par izvairīšanos no spēka paņēmiena (joprojām jocīgākais noraidījuma iemesls, ko esmu redzējis), te atkal pārāk spēcīgs spēka paņēmies (galvas rajons sākās no elkoņiem?) Bet nu var arī viņus saprast - kaut kāda dīvaina komanda no Latvijas grib piedalīties viņu līgā, spēlēt īsti nemāk, tikai papildus izdevumi par braukāšanu uz Jelgavu un citas neērtības, tāpēc nav ko auklēties
44.1. CLIPPING “Clipping” or a “low-hit” is the act of throwing the body across or below the knees of an opponent from any direction. A Player may not deliver a check in a “clipping” manner, nor lower their own body position to deliver a check on or below an opponent’s knees. An illegal “low-hit” is a check that is delivered by a Player who may or may not have both skates on the ice, with their sole intent to check the opponent in the area of their knees. A Player may not lower their body position to deliver a check to an opponent’s knees. A Player may not crouch down near the Boards to avoid being bodychecked and as a result, causes an opponent to tumble over them.

     [+] [-]

, 2023-01-05 22:58, pirms gada
marcco rakstīja: Savā ziņā ir ar ko lepoties Jelgavniekiem! Spēlē labā līmenī komanda un tas, vai komanda būs TOP komanda Somijā ir tikai laika jautājums, jo komplektācija šosezon bija tiešām novēloti. Daudzi paspruka dēļ neziņas vai komanda spēlēs Somijā, jo daudzi gribēja spēlēt cik pareizi atminos tikai Somijā.
Tik jautājums viens, kas par to maksās? Cik štukas sezonā Tu dosi?